www.blackchili.ba

Black Chili Continentala: Osjetite krivine Provanse, iskusite savršeno prianjanje!

Black Chili Driving Experience je jedinstveno iskustvo vožnje koje odabranim sudionicima nudi priliku da jednom u životu prožive svoj automobilski san.
Gospodarstvo / Promo | 29. 03. 2019. u 13:44 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

Foto: Promo / Black Chili Driving Experience

Pitate li se kako se uopće osjeća prianjanje guma ultra visokih performansi? Kada zaista osjetite snagu krivine dok vozite super sportski automobil, znajući da guma ima čvrsto prianjanje?

To se ne može opisati, to morate osjetiti.

Black Chili Driving Experience je jedinstveno iskustvo vožnje koje odabranim sudionicima nudi priliku da jednom u životu prožive svoj automobilski san. Pobjednici nagradne igre će dobiti četverodnevni paket koji će im dati uvid u prestiž bez premca. Boravak u vrhunskim hotelima i uživanje u uglednim restoranima - uključujući i jedan od najboljih restorana u Cannesu, s pogledom na poznatu svjetsku marinu - doći će Vam kao šlag na torti.

Proslava vodeće uloge Continentala u automobilskoj industriji

Black Chili je "tajni začin" Continentala koji pomaže njihovoj gumi postići još bolje performanse. Kao rezultat intenzivnih istraživanja, inovacija i razvoja proizvoda, njegovo uvođenje je značajno poboljšalo performanse vožnje i kočenja ljetnih guma ultra visokog performansa (UHP), dok u isto vrijeme smanjuje otpor kotrljanja, čineći gume izdrživijim i u svakodnevnoj upotrebi.

ContiSportContact 5, ContiSportContact 5P i SportContact 6 gume, montirane na automobile koji su dio Black Chili Driving Experience, posebno su pogodne za sportske automobile, SUV-ove i vrhunske električne automobile. Kvaliteta ovih guma može se potvrditi  i kroz činjenicu da je Continental na vodećoj poziciji kada je u pitanju poslovna oblast originalne opreme. Sva vozila koja su dio putovanja, a među njima su i Porsche Boxster 718, Mercedes C43 AMG, Audi RS3 - originalno su opremljena Continental gumama, što znači da su proizvedene u bliskoj suradnji s proizvođačem automobila.

Ovih dana gotovo svaki treći novi automobil u Europi izlazi iz proizvodnje opremljen Continental gumama. Kako Continental nije samo proizvođač guma, već oko 75% njihovog ukupnog globalnog poslovanja predstavlja opremanje automobila, nije ni čudo što je većina novih automobila opremljena i širokim spektrom drugih Continental dijelova kao što su suspenzija, sustavi kočenja i pomoćni sustavi za sigurnost (ABS, ESP, AEB itd.), te oprema za  povezivanje i multimedije u vozilu, pa čak i male, ali važne stvari, kao što su mlaznice za pranje farova.

Kako se prijaviti za priliku za pobjedu?

U želji da proslavi svoju vodeću ulogu u industriji guma i automobilskoj industriji, Continental vodi grupu ljudi iz jadranske regije na Black Chili Driving Experience između 23. i 26. svibnja. Sretni pobjednik može povesti još jednu osobu po svom izboru kako bi zajedno osjetili krivine Provanse i iskusili savršeno prianjanje.

Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri i pronašli dodatne informacije, molimo Vas da posjetite www.blackchili.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close