Bisnode povezuje poslovne žene u Klubu visokih peta

Gospodarstvo / Promo | 30. 03. 2017. u 13:20 Bisnode BH

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dana 29. 03. 2017. u ugodnoj atmosferi sarajevske Trattorie Nostra Cucina, bonitetna kuća Bisnode BH, u saradnji sa lifestile portalom Coolstyl, organizirala je prvo ovogodišnje druženje poslovnih žena - Klub Visoke pete.

Druženja Kluba visoke pete u BiH su neformalna, besplatna i namijenjena svim poslovnim ženama koje žele sklopiti nova poznanstva, razmijeniti iskustva, predstaviti svoje projekte i upoznati se sa aktuelnim problemima u poslovnom okruženju.

Kako je izjavila Špela Redjko, direktorica Bisnode BH: „Ovaj projekt je regijska aktivnost Bisnodea kojom kreiramo platformu za stvaranje novih poslovnih prilika. Družimo se u cilju unaprjeđenja poslovnih prilika, kreiranju mogućnosti za davanja i prihvatanja novih znanja i u želji za razmjenom iskustava i znanja“.

Kako svako druženje ima i određenu temu, ovaj put predstavljen je lifestyle portal Coolstyle.ba, koji je pokrenula mlada kompanija Feba, uporedo sa mjesečnim turističko-poslovnim magazinom Visit BiH. Novi lifestyle portal Coolstyle namijenjen je modernoj ženi i muškarcu.

„Čitateljima će ponuditi pregršt zanimljivih, korisnih i bitnih tema iz oblasti zdravlja, mode, ljepote, gastronomije i putovanja, a družit ćemo se i sa poznatim ličnostima iz cijele BiH i regiona. Nismo zaboravili ni jači spol, pa će muškarci moći saznati sve novosti iz svijeta automobilizma, tehnologije, modnih trendova i savjeta...“ izjavila je urednica portala Lida Borovina.

Evo šta o ovom poslovnom druženju kažu prisutne dame:

„Žene i u posao unose svoju strast i posvećenost, kao i u sve druge sfere života i zato je pravo zadovoljstvo sresti ove divne žene koje su bolja polovina bh. ekonomije. Vjerujem da će ovi susreti rezultirati i dobrom saradnjom.“ Amra Krvavac, tiskara 3DownPrint

„Po prvi put sam na ovom druženju i oduševljena sam neusiljenošću upoznavanja. Nastavite ovako! „ Maja Mehmedović, ProCredit Bank d.d.

„Danas sam prvi put na ovakvom druženju i bilo mi je predivno. Upoznala sam divne dame. Poručila bih zaposlenim ženama da više vremena posvete sebi, druženju i razmjeni mišljenja i iskustva iz svih sfera kako poslovnih tako i privatnih.“ Remzija Sadiković, Sampi-prom d.o.o.

I da završimo izjavom u pozitivnom, energičnom stilu, kakv je bio i jučerašnji Klub Viskoke pete: „Svim damama bih poručila da ustraju u ostvarivanju svojih ciljeva i da nauče uživati u životu“! Selma Delalić, turistička agencija BH Passport.

 

Kopirati
Drag cursor here to close