Sarajevo, 29.3.

Bisnode povezuje poslovne žene u Klubu visokih peta

Gospodarstvo / Promo | 27. 03. 2017. u 11:19 Bisnode

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bonitetna kuća Bisnode BH, u saradnji sa lifestyle portalom Coolstyl, organizira prvo ovogodišnje druženje poslovnih žena - Klub Visoke pete, sa ciljem druženja, mentoriranja, dijeljenja iskustava i savjeta između poslovnih žena. Družićemo se u srijedu, 29. 03. 2017. godine 16.30. sati u Sarajevu Trattoria Nostra Cucina, Titova 54.

„Klub Visoke pete“ je Bisnode projekt posvećen ženama sposobnim da svojom pozitivnom energijom postignu gotovo sve. To je jedna od regijskih aktivnosti grupe Bisnode, kojom kreiramo platformu za stvaranje novih poslovnih prilika. Cilj aktivnosti „Kluba visokih peta“ je kreirati mjesto koje nudi značajne informacije i kontakte u atmosferi koja motivira žene u poslu da budu aktivnije i samosvjesnije.

Ovo je i prilika da se predstavi lifestyle portal Coolstyle.ba, koji je pokrenula mlada kompanija Feba, uporedo sa mjesečnim turističko-poslovnim magazinom Visit BiH.

Druženja Kluba visoke pete u BiH su neformalna, besplatna i namijenjena svim poslovnim ženama koje žele sklopiti nova poznanstva, izmijeniti svoja iskustva, predstaviti svoje projekte i upoznati se sa aktuelnim problemima u poslovnom okruženju. Ako se želite družiti s nama, prijavite se OVDJE ili pošaljete mail na [email protected] zbog ograničenog broja mjesta.

Kopirati
Drag cursor here to close