Addiko.ba

Bankarske usluge po vašoj mjeri

U ponudi Addiko banke su Start, Srebrni i Zlatni paket, pri čemu je svaki od njih, cjenovno i sadržajno, prilagođen određenoj kategoriji klijenata i njihovim potrebama.
Gospodarstvo / Promo | 01. 05. 2020. u 08:06 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

Paketi bankarskih proizvoda i usluga idealan su način da olakšate sebi život plaćajući i ugovarajući samo jednu naknadu, uz korištenje niza proizvoda i usluga. I sve to po znatno povoljnijoj cijeni, nego da pojedinačno koristite svaki od tih proizvoda i usluga.

U ponudi Addiko banke su Start, Srebrni i Zlatni paket, pri čemu je svaki od njih, cjenovno i sadržajno, prilagođen određenoj kategoriji klijenata i njihovim potrebama.

Izlazak iz kuće još uvijek može biti rizičan, pa smo vam, sa ciljem dodatne zaštite zdrvalja omogućili korištenje bankarskih usluga putem Addiko mobilno i internet bankarstvo, uz pomoću kojih je vaša banka u vašem domu. Obje ove usluge su uključene u sve Addiko pakete. Za sve one nepredviđene situacije, kada vam iskrsnu neki neplanirani troškovi, a ne želite posuđivati od prijatelja, na raspolaganju vam je usluga prekoračenje po tekućem računu. I ova je usluga uključena u sve Addiko pakete, a za njeno odobrenje nećete platiti nikakvu dodatnu naknadu.

Ukoliko ste odabrali Zlatni ili Srebreni paket postajete i imalac Addiko Mastercard kreditne kartice, koja vam omogućava revolving, odgođeno ili plaćanje na čak 12 rata, onako kako vama u određenom trenutku odogovara. Naravno, tu je i usluga SMS bankarstva.

Osiguranje od mnogih rizika, kao što su osiguranje od nezgoda, smrti, kupovine, pomoć na putu, kućna asistencija, te putno zdravstveno osiguranje, samo su neke od pogodnosti koje možete dobiti uz odabrani Addiko paket.

Ono što je takođe veoma bitno u situaciji kakva je aktuelna epidemiološka, jeste da ne morate uvijek tražiti Addiko bankomat radi podizanja svog novca. Ukoliko vam je hitno potreban novac, a nalazite se na lokaciji na kojoj u blizini nije dostupan Addiko bankomat, ne brinite, jer novac možete podići na bilo kojem drugom bankomatu. Dva puta mjesečno to možete učiniti bez naknade, ukoliko ste korisnik Addiko Zlatnog paketa.

Za račune ili druge obaveze koje redovno plaćate u istom iznosu, možete ugovoriti trajni nalog i čak pet plaćanja tokom svakog mjeseca realizovati bez naknade.

Postati korisnik Addiko paketa je veoma lako. Posjetite addiko.ba i saznajte kako.

Kopirati
Drag cursor here to close