Zabava

Avanture braće Kratts u Mepas Mallu

Nedjelja, 4. studenog 2018. od 18 do 20 sati na 1. katu centra
Gospodarstvo / Promo | 31. 10. 2018. u 10:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pustolovna braća Kratts i njihove avanture, oduševit će sve male dječake i cure! Animirani likovi braća Chris i Martin Kratt, zoolozi i pustolovi, zajedno sa svojim timom upoznaju životinje, te otkrivaju zanimljivosti o njihovom životu i ponašanju. Braća Kratts na zabavan način djeci približavaju zoologiju, biologiju i ekologiju, a kroz razne igre potiču znatiželju, spremnosti na suradnju i timski rad i pomaganje onima u nevolji.

U nedjelju 4. studenog 2018. od 18 do 20 sati braća Kratts dolaze u Mepas Malla! Na 1. katu centra očekuju vas zabavne igre i kviz o životinjama, zato dovedite svoje mališane da pokažu svoje znanje!

Razne zanimljive igre razveselit će mališane i potaknuti ih na zajedničko druženje i zabavu. Kroz kviz znanja o životinjama, braća Kratts će djecu upoznati bliže sa životinjskim carstvom i otkriti im odgovore na sva pitanja koja ih zanimaju. Uz to sva djeca će imati priliku oslikati omiljene životinje na svojim licima što će učiniti ovu zabavu još veselijom.

Dragi roditelji, posjetite 1. kat Mepas Malla u nedjelju od 18 do 20 sati i sa mališanima uživajte u edukativno zabavnoj avanturi uz braću Kratts!

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close