RIT Croatia

Američki koledž RIT Croatia dolazi u Mostar na Education USA: upiši prestižno američko sveučilište, a studiraj u Hrvatskoj!

U Mostar dolazimo 12. travnja u sklopu sajma visokog obrazovanja Education USA i pozivamo te da nas posjetiš!
Gospodarstvo / Promo | 10. 04. 2018. u 08:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako te zanima američko visoko obrazovanje, ovo je članak za tebe! RIT Croatia je međunarodni kampus prestižnog američkog sveučilišta Rochester Institute of Technology; ostali kampusi RIT-ja izvan Europe nalaze se u SAD-u, Dubaiju i Kini.

Prednosti studiranja na RIT-ju je mnogo, a  jedna od njih mogućnost studija i suradnje sa studentima na kampusima u SAD-u i Dubaiju. Drugim riječima, ako te zanima američko obrazovanje, ne moraš u Ameriku - možeš ga steći u Hrvatskoj, a istovremeno imaš priliku studirati i na drugim kontinentima!

U Mostar dolazimo 12. travnja u sklopu sajma visokog obrazovanja Education USA i pozivamo te da nas posjetiš!

RIT Croatia – američki koledž koji studente priprema za međunarodno tržište rada

RIT Croatia u Hrvatskoj djeluje već 20 godina! Na kampusima u Dubrovniku i Zagrebu provodimo američke visokoobrazovne studije. Nastavni programi i standardi u potpunosti su usklađeni sa standardima RIT-ja. Studij na engleskom jeziku, američka i hrvatska diploma, program razmjene studenata među kampusima RIT-a (Rochester i Dubai), međunarodno okruženje, fokus na praktično iskustvo, rad u malim grupama i konačno, visok postotak zapošljavanja po diplomiranju samo su neke od prednosti studiranja na RIT Croatia. Izuzetno motivirani i studentima posvećeni profesori, minimalna birokracija i administracija te snažna i dobro povezana udruga diplomanata samo su neki od razloga zbog kojih RIT Croatia privlači veliki broj studenata željnih školovanja na inovativan način.

Foto: www.croatia.rit.edu / 

Naši studenti su uključeni i u brojne izvannastavne aktivnosti koje im pomažu da razviju vještine i znanja poput upravljanja budžetom, organizacije događanja, komunikacijskih i prezentacijskih vještina i leadershipa! Sve to uče i rade kako na lokalnoj, tako i na globalnoj razini.

 Zanima te kako izgleda studirati kod nas? Pogledaj VIDEO o prvom danu brucoša na našem koledžu.

 Za više informacija posjeti nas na sajmu Education USA, 12. travnja u Gimnaziji Mostar, Španjolski trg 1; kontaktiraj naš Odjel za upise putem e-maila ([email protected]) ili telefona (Zagreb: + 385 (0) 1 643 9100; Dubrovnik: + 385 (0) 20 433 000).

Kopirati
Drag cursor here to close