Za kvalitetan san

Amantilla Relax: Najdjelotvorniji prirodni preparat protiv stresa i nesanice

Amantilla Relax kapi su dostupne u svim boljim ljekarnamai možete ih kupiti bez recepta.
Gospodarstvo / Promo | 05. 03. 2019. u 12:04 Sponzorirani članak
Kopirati

Danas je gotovo nemoguće pobjeći od stresa – osjećamo njegov pritisak od trenutka kad ustanemo ujutro iz kreveta – a najviše se manifestira kod osoba u dobi između 18 i 45 godina, dok 70 posto osoba trpi posljedice stresa izazvanog poslom.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ova epidemija modernog stila života izaziva ozbiljne zdravstvene probleme potaknute nesanicom, tjeskobom i depresijom.

Foto: PR / Samo 5 do 10 kapi Amantille u čaši vode trenutno će nervozu, pritisak u grudima i napetost zamijeniti osjećajem smirenja

Međutim, sada se možete gotovo trenutno riješiti negativnih emocija, nervoze i napetosti jer je u našim ljekarnama dostupna Amantilla relax – prirodno sredstvo za smirenje i poticanje osvježavajućeg, mirnog i kvalitetnog sna.
Amantilla Relax je klinički dokazano iznimno učinkovit i potpuno prirodan tekući ekstrakt korijena biljke valerijana koji ne izaziva nikakve neželjene posljedice na organizam.

Foto: TerraLab / Amantilla Relax Sleep

Samo 5 do 10 kapi Amantille u čaši vode gotovo trenutno će nervozu, pritisak u grudima i napetost zamijeniti osjećajem smirenja. Za opuštajući, dubok i odmoran san dovoljno je uzeti 15 kapi s vodom 15 minuta prije odlaska u krevet.

Video: Amantilla Relax

Ove kapi sačuvat će vaše zdravlje rastapanjem simptoma stresa, mirnim i neprekinutim snom te svojim jedinstvenim prirodnim receptom koji nema interakcija s drugim lijekovima niti izaziva navikavanje.

Amantilla Relax kapi su dostupne u svim boljim ljekarnamai možete ih kupiti bez recepta.

Foto: bigstock / Muškarac uživa

Distributer: Oktal Pharma d.o.o.

 

Foto: PR / Oktal Pharma
Kopirati