Iznimno učinkovit i potpuno prirodan

Amantilla Relax – gotovo trenutno briše simptome stresa, tjeskobe i nesanice

Amantilla Relax kapi su dostupne u svim boljim ljekarnama možete ih kupiti bez recepta.
Gospodarstvo / Promo | 28. 05. 2019. u 09:24 Sponzorirani članak
Kopirati

Danas je gotovo nemoguće pobjeći od stresa – osjećamo njegov pritisak već od trenutka kad ujutro ustanemo iz kreveta - a najviše se manifestira kod osoba u dobi između 18 i 45 godina, dok čak 70% osoba trpi posljedice stresa izazvanog poslom i ritmom svakodnevnog života.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ova epidemija moderne svakodnevice može potaknuti ozbiljne zdravstvene probleme.

"Gotovo da nema osobe koja nije izložena stresu. Najčešće posljedice su nesanica, nervoza, napetost, bezvoljnost, a posebno tjeskoba koja može biti izražena kroz napade panike", ističe mr. sc. Ingas Tonković, klinički psiholog.

Međutim, sada se možete gotovo trenutno riješiti negativnih emocija, nervoze i napetosti jer je u našim apotekama dostupna Amantilla Relax – prirodni preparat za smirenje i poticanje osvježavajućeg, mirnog i kvalitetnog sna.

Amantilla relax je klinički dokazano iznimno učinkovit i potpuno prirodan i najkvalitetniji tekući ekstrakt korijena biljke valerijana koji ne izaziva nikakve neželjene posljedice na organizam.

Foto: PR / Amantilla Relax kapi

Samo 5 do 10 kapi Amantille u čaši vode trenutno će nervozu, pritisak u grudima i napetost zamijeniti osjećajem smirenja. Za opuštajući, dubok i odmoran san dovoljno je uzeti 15 kapi s vodom 15 minuta prije odlaska u krevet.

Ove kapi u samo nekoliko minuta rješavaju vas simptoma stresa, potiču miran i dubok, osvježavajući san, zahvaljujući  jedinstvenoj prirodnoj formuli koja nema interakcija s drugim lijekovima niti izaziva ovisnost.

Amantilla Relax kapi su dostupne u svim boljim ljekarnama možete ih kupiti bez recepta.

Distributer: Oktal Pharma d.o.o.

 

Foto: PR / Oktal Pharma
Kopirati