Iznimno učinkovit i potpuno prirodan

Amantilla Relax – gotovo trenutno briše simptome stresa, tjeskobe i nesanice

Amantilla Relax kapi su dostupne u svim boljim ljekarnama možete ih kupiti bez recepta.
Gospodarstvo / Promo | 28. 05. 2019. u 09:24 Sponzorirani članak
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas je gotovo nemoguće pobjeći od stresa – osjećamo njegov pritisak već od trenutka kad ujutro ustanemo iz kreveta - a najviše se manifestira kod osoba u dobi između 18 i 45 godina, dok čak 70% osoba trpi posljedice stresa izazvanog poslom i ritmom svakodnevnog života.

Ova epidemija moderne svakodnevice može potaknuti ozbiljne zdravstvene probleme.

"Gotovo da nema osobe koja nije izložena stresu. Najčešće posljedice su nesanica, nervoza, napetost, bezvoljnost, a posebno tjeskoba koja može biti izražena kroz napade panike", ističe mr. sc. Ingas Tonković, klinički psiholog.

Međutim, sada se možete gotovo trenutno riješiti negativnih emocija, nervoze i napetosti jer je u našim apotekama dostupna Amantilla Relax – prirodni preparat za smirenje i poticanje osvježavajućeg, mirnog i kvalitetnog sna.

Amantilla relax je klinički dokazano iznimno učinkovit i potpuno prirodan i najkvalitetniji tekući ekstrakt korijena biljke valerijana koji ne izaziva nikakve neželjene posljedice na organizam.

Foto: PR / Amantilla Relax kapi

Samo 5 do 10 kapi Amantille u čaši vode trenutno će nervozu, pritisak u grudima i napetost zamijeniti osjećajem smirenja. Za opuštajući, dubok i odmoran san dovoljno je uzeti 15 kapi s vodom 15 minuta prije odlaska u krevet.

Ove kapi u samo nekoliko minuta rješavaju vas simptoma stresa, potiču miran i dubok, osvježavajući san, zahvaljujući  jedinstvenoj prirodnoj formuli koja nema interakcija s drugim lijekovima niti izaziva ovisnost.

Amantilla Relax kapi su dostupne u svim boljim ljekarnama možete ih kupiti bez recepta.

Distributer: Oktal Pharma d.o.o.

 

Foto: PR / Oktal Pharma
Kopirati
Drag cursor here to close