100% prirodna formula

Alpha Strong: izbaci 'mlohavost' iz spavaće sobe

Dovoljno je samo jednu tabletu otopiti u ustima ispod jezika (prvih nekoliko minuta), a njen učinak počinje se osjećati već nakon 15 minuta, a traje u prosjeku od šest pa čak do 12 sati.
Gospodarstvo / Promo | 18. 02. 2019. u 09:00 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Spavaća soba je mjesto gdje niti jedan muškarac ne želi „podbaciti“, već uvijek biti siguran u sebe i znati da u njegovom naručju uživa zadovoljena žena – svaki put.

Osjećati ponos zbog ekstaze koju je baš on u njoj probudio. Međutim, danas se muškarci moraju - osim s godinama - boriti i sa stresom, brigama i umorom što često djeluje kao „blokator“ na putu do prave strasti i užitka.

Ali od sada – zahvaljujući novoj Alpha Strong formuli - niti jedan muškarac više ne mora sumnjati u sebe.  Svojom jedinstvenom kombinacijom biljnih ekstrakata Alpha Strong brzo i učinkovito podiže "vitalnost“ i produljuje izdržljivost svakog muškarca.

Jedinstvena i 100% prirodna formula Alpha Strong tableta sastoji se isključivo od biljnih ekstrakata najviše kvalitete s dokazanim djelovanjima. 

Upravo je zato Alpha Strong proizvod koji ne morate svakodnevno uzimati tjednima ili mjesecima kako bi osjetili  njegovo djelovanje. Dovoljno je samo jednu tabletu otopiti u ustima ispod jezika (prvih nekoliko minuta), a njen učinak počinje se osjećati već nakon 15 minuta, a traje u prosjeku od šest pa čak do 12 sati.

Foto: PR / Alpha Strong: Dokazano moćan u krevetu

Alpha Strong  ne sadrži nikakve kemijske dodatke ili sporne tvari koje se mogu pronaći u sličnim proizvodima lošije kvalitete i koji mogu izazvati snažne i neugodne nuspojave.

Pakiranje s dvije Alpha Strong tablete možete kupiti u svim boljim ljekarnama bez recepta.

Distributer: Oktal Pharma d.o.o.

Kopirati
Drag cursor here to close