Prijevoz putnika

AKCIJA: Veliki popust na transfer Mostar – Aerodrom Tuzla

Balkan Transfer koji je lider na tržištu aerodromskih transfera u BiH nudi čak 40% popusta na sve transfere između Mostara i Aerodroma Tuzla u sljedećem razdoblju.
Gospodarstvo / Promo | 14. 11. 2019. u 08:55 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povoljni letovi sa Aerodroma Tuzla postali su za kratko vrijeme jedno od najomiljenijih rješenja za Bosance i Hercegovce koji dolaze u posjetu BiH, ali i za bh. građane koji žele putovati u Europu.

Redovite veze sa čak 15 europskih destinacija u ljetnom, odnosno 12 u zimskom razdoblju, čine Aerodrom Tuzla vrlo atraktivnom vezom koju koriste putnici iz cijele BiH. Novom uslugom Balkan Transfera to je još lakše za putnike iz Mostara i cijele Hercegovine.

Sa rastom Aerodroma Tuzla, raste i potreba za povezivanjem sa gradovima, kako bi putnici udobno stigli do svoje finalne destinacije. Kompanija Balkan Transfer, koja je lider u segmentu aerodromskih transfera putnika u BiH, i koju već desetine tisuća putnika svake godine koriste da dođu do ili sa Tuzlanskog, Banjalučkog i Sarajevskog aerodroma, sada je uvela i novu uslugu: prijevoz sa Međunarodnog aerodroma Tuzla do Mostara.

Ova usluga u potpunosti je prilagođena letovima sa Aerodroma Tuzla, a idealno je rješenje ne samo za putnike iz Mostara, nego i putnike iz Konjica i Jablanice, i drugih mjesta koja se nalaze na ovoj liniji. Prijevoz u novim vozilima obavljaju iskusni vozači, a pozitivni utisci tisuću putnika Balkan Transfera vidljivi i na BT Facebook stranici jamac su kvalitete usluge.

"Novi proizvodi uvijek nose i dodatnu odgovornost, prije svega u domenu održanja visokog kvaliteta i standarda na koji smo navikli naše klijente. Kao kompanija ostajemo posvećeni kvalitetu i pouzdanosti usluge, i zahvaljujemo svim našim putnicima na dosadašnjem povjerenju", izjavio je povodom lansiranja nove usluge Boris Marinković, direktor Balkan Transfera.

Iz Balkan Transfera za novu uslugu pripremljena je i promotivna akcija sa čak 40% popusta na cijenu transfera od Aerodroma Tuzla do Mostara. Dostupne transfere za datume vašeg leta možete provjeriti i odmah rezervirati putem internetske stranice.

Kopirati
Drag cursor here to close