Intera TP

Adobe Photoshop: Započnite karijeru u kreativnoj industriji

Gospodarstvo / Promo | 02. 02. 2021. u 12:19 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U svakodnevnom životu čovjek je okružen s bezbroj vizualnih detalja koji na trenutak privlače njegovu pažnju. Jednom privučenu, pažnju je potrebno zadržati i u tome leži zadatak grafičkog dizajnera, jednog od najtraženijih zanimanja današnjice. Bilo da je riječ o freelancer-ima, poduzetnicima ili zaposlenicima poduzeća, grafički dizajneri svakodnevno kroz svoj rad stvaraju jedinstven vizualni doživljaj.

Započeti razvoj nove ili unaprijediti postojeću karijeru grafičkog dizajnera imat će priliku polaznici nove obuke u INTERA Tehnološkom Parku posvećene jednom od najpoznatijih računalnih alata za dizajn - Adobe Photoshop-u!

Adobe Photoshop: Alat koji maštu i kreativnost pretvara u uspješan posao

Diljem svijeta poznat i korišten u svakodnevnom životu grafičkog dizajnera, Adobe Photoshop moćan je alat koji korisnika dovodi na korak do ostvarenja ciljeva. Savladati korištenje ovog alata jamči uspješan početak poslovne karijere ne samo na domaćem, nego i na međunarodnom tržištu. Kroz 24 sata ove obuke, koja će se održati u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka, polaznici će imati priliku upoznati se s osnovnim pravilima grafičkog dizajna, postavkama računalnih alata koje doprinose kvaliteti idejnog rješenja, ali i trikovima i principima uspješnog dizajna. Praktični dio obuke omogućit će primjenu stečenih vještina kako bi polaznici novim radovima ispunili svoj portfolio i pripremili ga za predstavljanje već prilikom sljedećeg upita za angažman.

Požurite s prijavom - broj mjesta je ograničen!

INTERA Training Hub svojim korisnicima redovito pruža pristup znanjima i vještinama traženima na tržištu rada. Zanimanje grafičkog dizajnera svoje korijenje vuče stoljećima unatrag, a danas je sve popularnije i zahtijeva kontinuirano usavršavanje vještina i promatranje okoline. Za obuku, kroz koju će polaznici moći nadograditi postojeća, steći nova i primijeniti cjelokupna znanja na budućim profesionalnim angažmanima, svi zainteresirani se mogu prijaviti ovdje. Broj mjesta je ograničen, stoga obrazac za prijavu ispunite već danas! Za sve dodatne informacije možete se obratiti na [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close