Ispunjenje želja

Addiko Blic gotovinski krediti za ispunjenje vaših želja

Informacija o Blic kreditima moguće je dobiti u poslovnicama Banke, te na internet stranici banke.
Gospodarstvo / Promo | 16. 01. 2018. u 09:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve želje koje ste zamislili u Novoj godini možete ispuniti uz Addiko Blic gotovinski kredit - nije važno želite li renovirati stan, kupiti novi namještaj ili se provozati u novom automobilu.

Pod sloganom "Kredita za ispunjenje svih želja nema ni u Aladinovoj lampi, ali ih ima kod nas", Addiko banka je pokrenula promotivnu kampanju u okviru koje nudi gotovinske kredite u maksimalnom iznosu do 50.000 KM, na razdoblje do 10 godina.

Pogodnosti ovih kredita je da su klijenti oslobođeni troškova obrade, a odobravaju se bez žiranata i dodatnog osiguranja kredita, te dodatne uštede, u vidu korištenja bilo kojeg Addiko paketa računa bez naknade u naredna tri mjeseca za nove klijente. đ

Poseban fokus ovih kredita je brzina obrade, obzirom da je Addiko Blic gotovinske kredite moguće realizirati u roku od 24 sata.

Svi klijenti Addiko banke koji ugovore kredit ostvaruju i pogodnost odabira datuma dospijeća kredita 1.,10.,20. ili 25. u mjesecu prema vlastitim mogućnostima, kažu u Odjelu upravljanja retail proizvodima u Addiko banci.

Informacija o Blic kreditima moguće je dobiti u poslovnicama Banke, te na internet stranici banke.

Kopirati
Drag cursor here to close