Rexona

Active Day u Mostaru: Vježbajmo zajedno na otvorenom

Ukoliko ste pod stresom, boli vas vratna kičma od prekomjernog sjedenja na poslu, želite se informirati o zdravom načinu prehrane i adekvatnom treningu onda je ovo idealna prilika...
Gospodarstvo / Promo | 19. 09. 2018. u 14:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pozivamo građane naljepšeg grada na Neretvi da nam se pridruže na četvrtom Rexona Active Day druženju u subotu, 22. rujna u 11 sati, na šetalištu Nikola Šubić Zrinjski kod Španjolskog Trga.

Za sve ljubitelje zdravog načina života koji dođu vježbati na otvorenom pripremili smo super poklone, a odličnu zabavu uz zumbu, body attack, vježbe snage i istezanja jamče vrhunski instruktori fitnessa iz Mostara.

''Iako sve više ljudi prihvaća zdrav način života i uvodi svakodnevne treninge, još uvijek je ostalo mnogo onih čiju svijest moramo probuditi. Zbog toga se odazivam na ovakve događaje jer želim pomoći onima koji nisu sigurni da li da vježbaju i kako. Uz sve to, siguran sam da ćemo se dobro zabaviti i družiti'', poručio je Adi Palić, doktor znanosti iz oblasti sporta, koji će biti jedan od instruktora u subotu.

Pored Palića, Mostarci će uživati i u vježbanju s Arminom Duzićem i Emirom Veispahićem.

''Ukoliko ste pod stresom, boli vas vratna kičma od prekomjernog sjedenja na poslu, želite se informirati o zdravom načinu prehrane i adekvatnom treningu onda je ovo idealna prilika za vas'', kazao je Armin Duzić, profesor sporta i kineziologije, dodajući da se nada da će se što više građana odazvati ovom pozivu.

Rexona, brand kompanije Unilever, do sada je organizirala treninge na otvorenom u Sarajevu, Tuzli i Banja Luci okupivši veliki broj rekreativaca i profesionalaca na jednom mjestu.

Kako bi svim sudionicima bili osigurani pokloni molimo da se u što kraćem roku registriaju putem Rexona BiH Facebook profila, ili na Rexona štandu prije početka eventa.

Kopirati
Drag cursor here to close