#imaVezeGdjeIdeteNaTečaj

Želiš posao u Njemačkoj? Kreni od učenja njemačkog u Vokabuli

Volimo naše polaznike i vjerujemo da svi mogu brzo i lako naučiti njemački jezik. Kroz ciklus se upoznajemo i sklapamo prijateljstva. I zato dođite i dopustite da Vas uvjerimo zašto je Vokabula toliko posebna i ne zaboravite: Njemački spaja ljude!
Gospodarstvo / Promo | 25. 09. 2019. u 11:55 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve što Vam treba u životu je ljubav. I njemački. Njemački treba svima. Pogotovo u današnja vremena, zar ne?

O ne, zar još jedna reklama za tečaj njemačkog jezika? U krivu ste! Počeo je novi ciklus upisa za sve koji žele naučiti njemački jezik. Odvojite trenutak svoga vremena i uvjerite se zašto ovo nije samo još jedan tečaj njemačkog jezika.

Vokabula – centar za njemački jezik otvara svoja vrata

I to širom. Vokabula je jedini specijalizirani centar za njemački jezik u kojemu najbitnije mjesto zauzimaju tri faktora: polaznici Vokabule, ljubav prema njemačkom jeziku te moderna i kvaliteta predavanja.

Zaboravite priče koje Vam govore o njemačkom kao teškom i ružnom jeziku. Uz pravi način podučavanja zavoljet ćete njemački jezik baš kao i mi, zajamčeno!

 

Uz čak 7 moderno opremljenih učionica 21. stoljeća koje pokrivaju uže gradsko područje i nalaze se na 2 vrlo dostupne lokacije u Mostaru (Rondo i Bulevar), uz najnoviju tehnologiju te uz kooperaciju s Goethe-Institutom (Vokabula centar je jedini ispitni centar Goethe-Instituta u Hercegovini), kao mjerilo kvalitete podučavanja njemačkog jezika, nudimo svim polaznicima savršenu uslugu za vrlo fer cijene.

Dakle... koji je Vaš izgovor?

Krajnje je vrijeme uvjeriti se kako se strani jezici lako uče! Ne vjerujete? Provjerite!

Budući da slike govore više od tisuću riječi, izvolite provjeriti. Naš način rada možete provjeriti na facebook stranici, a sve ostale informacije možete naći na našoj službenoj stranici.

Čak se možete prijaviti online iz udobnosti kauča koristeći mobitel ili računalo. Prijava je brza i bezbolna i neće oduzeti više od 2 minute Vašeg vremena.

 

Ako ni to ne upali, uvijek se možete obratiti timu Vokabule na službenoj facebook stranici koji će vrlo rado i strpljivo, a uz to i nevjerojatno brzo odgovoriti na sva pitanja koja Vas zanimaju. Zvuči nevjerojatno? Tim Vokabule rado će Vas i u to uvjeriti.

Dođite i uvjerite se!

Ako želite provjeriti sve navedeno, nudimo Vam još jednu opciju. Za Vas smo otvoreni u Info centru za njemački jezik na Rondou od ponedjeljka do petka od 16 do 20 sati i subotom od 10 do 14 sati. Sami odaberite kada želite doći u najsuvremenije učionice u Mostaru i uvjerite se zašto su baš one idealno mjesto za učenje njemačkog jezika.

Foto: www.vokabula.com / Želiš posao u Njemačkoj? Kreni od učenja njemačkog u Vokabuli

Volimo naše polaznike i vjerujemo da svi mogu brzo i lako naučiti njemački jezik. Kroz ciklus se upoznajemo i sklapamo prijateljstva. I zato dođite i dopustite da Vas uvjerimo zašto je Vokabula toliko posebna i ne zaboravite: Njemački spaja ljude!

Vidimo se u Vokabuli!

Kontakt informacije:

CENTAR RONDO
Kralja Petra Krešimira IV bb
(SPC Rondo, I. Kat)

CENTAR BULEVAR
Husnije Repca 7
(Iza caffe „Niđe veze“)

BESPLATAN INFO BROJ: 080 080 003

https://vokabula.com/upis/
https://www.facebook.com/vokabula
[email protected]

Dođite i uvjerite se! Učite s osmijehom! #imaVezeGdjeIdeteNaTečaj

Upozorenje. Posjeta Vokabula-centru će prouzročiti veliku sreću u Vama!

Kopirati
Drag cursor here to close