CCI

Zašto je bitan 15. studeni?

Mi vjerujemo da u životu postoje važnije stvari od hladnih ekonomskih statistika i postotaka BDP-a koji ne govore mnogo o svakodnevnom životu pojedinca.
Gospodarstvo / Promo | 09. 11. 2020. u 08:15 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini se 15. studeni održavaju lokalni izbori na koje možda niste planirali izaći jer ne vidite koji je smisao toga, ali vaš glas na lokalnim izborima je itekako bitan i u sveukupnom broju ima mnogo veću težinu za vaš kvalitetu života nego na općim izborima.

Na lokalnim izborima birate vlast koja će se u naredne četiri godine, između ostalog, brinuti o kvalitetu zdravstvene zaštite, predškolskom obrazovanju, životnoj sredini, vodosnabdijevanju, infrastrukturi, putevima, radu lokalne uprave, odnosno o stvarima koje su presudne za kvalitetu vašeg života, a u nadležnosti su lokalne vlasti.
 
O ovome odlučujete na lokalnim izborima.
 
Mi vjerujemo da u životu postoje važnije stvari od hladnih ekonomskih statistika i postotaka BDP-a koji ne govore mnogo o svakodnevnom životu pojedinca. Sada je vrijeme da mišljenje građana bude usmjerenje daljeg rada lokalnih vlasti. Što bi vama vašoj lokalnoj zajednici poboljšalo kvalitetu života?
 
Tražite to od kandidata na izborima - Ti ih biraš i biraj kvalitetu!
 
Spot je nastao u okviru projekta „Veća odgovornost lokalne vlasti za kvalitetu života građana/ki" koga implementiraju Centri civilnih inicijativa (CCI).
 
Kopirati
Drag cursor here to close