autoNUIĆ

Volvo karavana Freedom to Move stiže u Mostar!

Pridružite nam se, doživite uživo inovativna Volvo vozila i testirajte apsolutno sve modele koje Volvo trenutno nudi: od Volva V40, S60 i S90, dok za ljubitelje SUV vozila imamo spremnu cjelokupnu XC seriju, kao i Cross Country varijante V90 i V60
Gospodarstvo / Promo | 09. 10. 2019. u 13:05 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uspješna serija događanja FREEDOM TO MOVE se nakon perspektivne proljetne sezone i ljetnog odmora, u rujnu ponovno vraća na puteve Adria regije. Volvo vozila ponovno će putovati kroz sedam država kako bi pozvali vozače da nam se pridruže, a u petak, 11.10.2019. godine stižemo u Mostar, na dobro poznatu adresu, Bišće polje b.b. kod dobro poznatog domaćina, Auto Nuić d.o.o.

Pridružite nam se, doživite uživo inovativna Volvo vozila i testirajte apsolutno sve modele koje Volvo trenutno nudi: od najmanjeg Volva V40, do poslovnih limuzina S60 i S90, dok za ljubitelje SUV vozila imamo spremnu cjelokupnu XC seriju, kao i Cross Country varijante modela V90 i V60. Posjetite i naš novi salonsko-servisni centar uređen po najnovijim i visokim Volvo standardima.

Od obvezne opreme ponijeti dobro raspoloženje i važeću vozačku dozvolu!

Auto Nuić / Snaga kvalitete

Kopirati
Drag cursor here to close