I dalje smo tu za vas!

Vokabula - Naša podrška vama tijekom COVID-19

Zahvaljujemo svima na ljubaznosti, podršci i strpljenju u zadnjih nekoliko tjedana i ostanite nam zdravi, vedri i nasmijani kao do sada.
Gospodarstvo / Promo | 16. 04. 2020. u 21:00 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednjih nekoliko tjedana iz temelja su promijenili način na koji svijet izgleda. Ljudi širom svijeta suočavaju se sa iznenadnom nezaposlenošću, produženim razdobljima izolacije kod kuće i manje pristupa obrazovnim mogućnostima.

Sada više nego ikad vjerujemo da bi obrazovanje, lokalna zajednica i mentorstvo trebali biti dostupni svima. Ako je na vaš život utjecao COVID-19, tu smo da vam pomognemo.

I dalje smo tu za vas!

Želimo vam reći da smo i dalje tu za vas. Potpuno razumijemo financijski stres koji vam je donijela ova pandemija, stoga su se prioriteti svakoga od vas preko noći promijenili.

Ovo vrijeme može pokazati da ste spremni krenuti na novi put i naučiti nove vještine koje će vam biti dugoročno korisne.

Iz sigurnosti svoga doma puno toga možemo učiniti iako smo razdvojeni. A ako sada posvetite barem 2 puta tjedno učenju nečeg novog, iz trenutne situacije izaći ćete sigurniji i zacrtati put ka dugoročnoj karijeri.

Stoga nam je izuzetno važno da u ovoj izvanrednoj situaciji uzorkovanoj pandemijom omogućimo kontinuitet edukacije svima, pa vas ovim putem želimo brzo informirati o tome kako vas podržavamo tijekom COVID-19 da financijski lakše prebrodite ovo neizvjesno razdoblje.

Kako vas podržavamo tijekom COVID-19 krize

  1. Popust od 20%

Svim polaznicima za vrijeme pandemije poklanjamo popust od 20%. Bez obzira je li riječ o grupnoj ili individualnoj nastavi.

  1. Upiši se sada - dobij 2 nastavne jedinice besplatno

Svim polaznicima omogućili smo prijavu i 2 nastavne jedinice potpuno besplatno, što znači da nam se možete pridružiti u virtualnoj učionici i besplatno vježbati konverzaciju s profesorom, baš kao da ste u stvarnoj učionici. I zapamtite; Besplatno, ali ne bezvrijedno.

  1. Novi Sprint A1.1 i A1.2 programi

U suradnji s profesorima i certificiranim ispitivačima Goethe-Instituta kreirali smo nove Sprint programe za A1.1 i A1.2 nivoe u ukupnom trajanju od 7 tjedana i velikim fondom sati. Jer kao što svi znamo, samo je velik broj sati garancija uspješnog učenja jezika. Cijena Sprint programa iznosi samo 199KM odnosno 2 rate po 99,50KM.

  1. Besplatni tečajevi za djecu

Djeci od 7-10 godina stavljamo na raspolaganje besplatne tečajeve u trajanju od 30 dana. Djeca koja se prvi put susreću s Otto Krake, simpatičnom ljubičastom hobotnicom, će bez stresa i straha od ocjenjivanja uploviti u sasvim novi svijet opasno zabavnih priča.

  1. Besplatni sadržaji

Na EVO platformi (eVokabula) na raspolaganje će biti stavljeni potpuno besplatni sadržaji za dodatno učenje njemačkog jezika od kuće. Dostupno svima, bez obzira koju jezičnu školu pohađate ili ste pohađali.

  1. Podržimo jedni druge - volonterske aktivnosti

Smatramo kako je neophodno pomagati jedni drugima i biti solidarni koliko god to prilike dopuštaju.

Stoga smo formirali timove u svim gradovima u kojima Vokabula djeluje gdje svakodnevno pružamo pomoć starijim osobama kojima je možda zabranjeno ili ograničeno kretanje ili jednostavno nemaju nikoga da im pomogne. Zahvaljujemo svim našim profesorima-herojima koji su se pridružili ovim aktivnostima. Nismo izgubljeni ako i dalje možemo pomoći jedni drugima!

  1. Našim postojećim polaznicima

Razumijemo financijski stres koji je donijela ova pandemija. Ako trebate privremeno pauzirati s tečajem, samo nas kontaktirajte i pobrinuti ćemo se da nastavite nekada u budućnosti. A ukoliko želite nastaviti s tečajem poklanjamo vam popust od 20%.

  1. Zdravlje i sigurnost prije svega

Novonastalu situaciju dočekali smo spremno i odgovorno. U vrlo kratkom vremenu omogućili smo našim profesorima rad od kuće te otkrili da je sve moguće, dokle god postoji dobra komunikacija i koordinacija unutar tima. Stotine naših polaznika bezbolno je prešlo na online nastavu u virtualnim učionicama.

  1. Tu smo za tebe!

Iako razdvojeni, i dalje smo povezani. Na naš besplatan info broj 080 080 003 i dalje možete dobiti sve informacije, a Info centar za njemački jezik na Rondou radi po posebnom radnom vremenu od ponedjeljka do petka od 16.30 do 17.30 sati za vaše upite, pomoć i podršku.

Molimo vas da budete pažljivi prema našim zaposlenicima koji svakodnevno daju sve od sebe kako bi bili vama na usluzi!

Svakako, u narednom periodu ćemo planirati još aktivnosti koje će biti usmjerene na misiju da učinimo njemački dostupan svima, te se nadamo da ćemo zajedničkim snagama uspjeti prevazići ovo za svakoga teško razdoblje.

Iako razdvojeni, i dalje smo zajedno

Nastaviti ćemo djelovati na najbolji mogući način u interesu svih strana i činiti pravu stvar!

Ono što možete sada uraditi je napraviti sljedeći korak u vašem životu i početi s učenjem - danas. Putovanje prema novoj visko plaćenoj karijeri je udaljeno samo jedan klik.

Proljeće donosi duh mladosti, a u zraku se osjeti miris pozitive! Ovog proljeća budite posebno pozitivni, ispunjeni ljubavlju i solidarnošću.

Zahvaljujemo svima na ljubaznosti, podršci i strpljenju u zadnjih nekoliko tjedana i ostanite nam zdravi, vedri i nasmijani kao do sada.

Vaša Vokabula
Više od njemačkog. Život pun prilika.

Kopirati
Drag cursor here to close