Započni avanturu iz snova

Velika nagradna igra ''Uz Mepas Mall Fićo je tvoj!''

Okreni ključeve i započni avanturu iz snova, jer uz Mepas Mall Fićo je tvoj!
Gospodarstvo / Promo | 07. 05. 2019. u 10:51 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oduvijek se zamišljate u atraktivnom automobilu koji je krojen po vašoj mjeri, koji će oživiti vašu kreativnost i biti savršena inspiracija za vaše avanture iz snova? Posjet Mepas Mallu vodi vas na korak od ostvarenja vaših želja. Sudjelujte u velikoj nagradnoj igri "Uz Mepas Mall Fićo je tvoj!" i možda upravo vi osvojite simpatični Fiat 500L 1.4 Urban, koji će svojim modernim izgledom mamiti poglede, obojati ulice i biti vaš idealni suputnik u uzbudljivim gradskim avanturama.

Uz šarmantnog i neodoljivog Fiću, najsretnije očekuje ljetni aranžman i savršeni odmor u Solaris Beach Resortu u Šibeniku, te Samsung Galaxy S10 smartphone, koji atraktivnim dizajnom, besprijekornom izradom i nevjerojatnim karakteristikama nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Od 1.5. do 31.7. obavite kupovinu u Mepas Mallu, sudjelujte u nagradnoj igri i osvojite vrhunske nagrade. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi posjetitelji centra sa računom u vrijednosti od 20KM, ostvaren u bilo kojoj radnji u centru. Kupone za nagradnu igru možete preuzeti u radnjama centra i na info pultu. Popunite kupone i ubacite ih u brandiranu kutiju u prizemlju centra.

 Nagradnu igru podržao je Autostart, ovlašteni Fiat partner.

Učinite svoj svakodnevni život zabavnim, uživajte u najboljem shoppingu u gradu i osvojite atraktivne nagrade. Kupovinom artikala svaki dan možete povećati svoje šanse za dobitak.

 Odličan shopping vodi vas do još boljih nagrada, stoga posjetite Mepas Mall, jer ljeto stiže, a uz ispunjene kupone Fićo je sve bliže.

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close