Vaša buduća Oaza

Najbolja ponuda stanova u Mostaru

Pitanje mira i tišine, kao i mjesta za odmor i rekreaciju također su zahtjevi modernog stanovanja. Oko zgrada vas stoga očekuje čak 2800 četvornih metara uređenog prostora sa zelenim površinama, klupama i parkićem za djecu.
Gospodarstvo / Promo | 29. 06. 2018. u 07:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vaš budući dom je praktično smješten tik uz Dubrovačku ulicu, kojom se lako povezujete sa bilo kojim mjestom u gradu. Nadomak su vam vrtići, škole, a pješice možete i do fakulteta u samo nekoliko minuta hoda!

Ako želite ostvariti svoje snove kupnjom modernog stana na ugodnoj lokaciji u Mostaru, onda ne trebate tražiti dalje od novog stana u stambenom naselju „Oaza“, koji se upravo dovršava u Dubrovačkoj ulici u Mostaru.

Foto: PR / Vaša buduća Oaza - www.projektoaza.ba

Apsolutno sve što nude aktualni trendovi stanovanja čeka vas u Oazi, od načina i kvalitete izrade, ugrađenih materijala, pa do pomno promišljenog prostora, kako u interijeru, tako i oko stambenih objekata. Kvalitet i komfor naše su misli vodilje od starta ovog projekta!

Prije svega, vaš budući dom je praktično smješten tik uz Dubrovačku ulicu, kojom se lako povezujete sa bilo kojim mjestom u gradu. Nadomak su vam vrtići, škole, a pješice možete i do fakulteta u samo nekoliko minuta hoda!

Isto kao što ne trebate brinuti o povezanosti, tako nećete brinuti niti o parkingu, jer vanjska parkirna mjesta, te prostrana garaža garancija su komfora koji je danas prijeko potreban svima koji inzistiraju na vlastitoj mobilnosti.

Pitanje mira i tišine, kao i mjesta za odmor i rekreaciju također su zahtjevi modernog stanovanja. Oko zgrada vas stoga očekuje čak 2800 četvornih metara uređenog prostora sa zelenim površinama, klupama i parkićem za djecu. Svi poslovni prostori građeni su i namijenjeni za takozvane tihe djelatnosti, pa vam garantiramo da su mir i tišina i s te strane zagarantirani.

Foto: PR / Vaša buduća Oaza - www.projektoaza.ba

A ono što posebno garantiramo su ugodni i tihi stanovi, rađeni beskompromisno, s najboljim materijalima i ugrađenim elementima. Izdvojit ćemo ovom prigodom da je fasada stambenog objekta urađena u najboljoj „Caparol“ maniri, s najkvalitetnijom izolacijom i žbukom, da bi vaš boravak unutra bio lišen vanjskih utjecaja, kada vam nisu po volji.

Foto: PR / Vaša buduća Oaza - www.projektoaza.ba

Ispunjeni su svi standardi življenja 21. stoljeća, s ugrađenim podnim grijanjem, električno vođenim roletnama na „Rohau“ prozorima, a prozračnost stanova garantira visina stropova od čak 2,80 metara.

Naši partneri potrudili su se ugraditi najbolje od najboljeg, od parketa „Spačva“ i stolarije „Interijer Markić“, preko ugradbene keramike tvrtke „Brotis“, pa sve do ugrađenih podnih klima uređaja „Daikin Nexura“.

Drugim riječima – za vas samo najbolje!

Nazovite nas već danas i odaberite stan po svojoj mjeri. Rado ćemo vam pomoći u izboru, jer nudimo stanove različitih kvadratura, uz mogućnost kupnje i penthousea.

Naš kontakt je:

tel.:  036 352-733

e-mail: [email protected]

Neka vaš novi život započne u naselju Oaza u Dubrovačkoj ulici u Mostaru!

Kopirati
Drag cursor here to close