Zbogom virusi, bakterije i alergije!

Udišite čist i zdrav zrak i u vlastitom domu

Kad biste samo znali koliko opasnih mikronskih čestica sadrži isušen zrak u vašem domu. Mi znamo koliko, ali znamo i kako to riješiti!
Gospodarstvo / Promo | 15. 02. 2021. u 13:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veoma često čujete kako je napolju zrak loš. Mediji bruje, golim okom se vidi, naš zrak je prepun loših i po zdravlje opasnih čestica. Čak i u krajevima naše zemlje u kojima je, poput Hercegovine, manje magle i smoga, zrak je često veoma loše kvalitete. No, veoma rijetko se govori o tome koliko zrak u kući također ne odgovara standardima koji se postavljaju kada je pitanje zdravlje. Posebno u zimskim mjesecima, kada smo zatvoreni u svoje domove, zrak i unutar njih često je problematičan.

Prije svega, grijanje prostorija uzrokuje isušivanje zraka, a isušeni zrak može iritirati nos, grlo, usne, čak i vašu kožu. Koliko ste se samo puta zakašljali, a da niste bili svjesni da je to zbog toga što grijete dom i jer vam je zrak u kući previše suh? A to je tek prvi stadij lošeg zraka, nakon kojeg dolaze razni mikroorganizmi, virusi i bakterije koje unosimo sa sobom i koji se razmnožavaju u slabo provjetravanoj atmosferi toplog doma.

Ne zaboravimo i sitne čestice prašine prepune alergena, sitne čestice nastale grijanjem kuće, pogotovo ako imate otvoreni kamin ili peć na kruta goriva. Da ne spominjemo efekte kuhanja koji se satima mogu osjetiti u zraku. Tijekom cijele godine postoje sitne čestice koje vam mogu naškoditi – poput peludi ili peruti vaših kućnih ljubimaca! Često na ove sitne stvari ne obraćamo pozornost, ali morati znati kako tijekom godine one i previše puta utječu na naš san, na naše raspoloženje i opći osjećaj zdravlja.

Kako je, vjerujemo, svima nama cilj živjeti u zbilja čistom domu, onda je svakako potrebno posebno obratiti pozornost na kvalitetan zrak u njemu. Samo čist zrak garant je ne samo zdravlja, nego i mirnog sna bez iritacije sluzokože nosa i osjećaja suhoće u grlu. Srećom, u današnje vrijeme postoje elegantna i nadasve efikasna rješenja, koja će vam pomoći da riješite svaki problem koji vam može donijeti loš zrak u vašem najdražem prostoru za odmor i druženje s članovima obitelji i dragim gostima. Najefikasnije rješenje je svakako osvježivač zraka!

Foto: PR / Zbogom virusi, bakterije i alergije!

Ovlaživač zraka tvrtke Phillips je elegantan uređaj koji će vaš životni prostor obogatiti na najzdraviji način – i zrak koji udišete skupa sa svojim ukućanima učiniti savršenim za vaš organizam! Ne samo da će ovlažiti zrak i spriječiti sve moguće iritacije sluzokože nosa, grla ili usne šupljine, nego će osigurati da vaše disanje bude neometano, slobodno– uz ovlaživač zraka disat ćete doslovno punim plućima!

Uz pomoć ovlaživača zraka imat ćete manje brige oko infekcija i glavobolja – jer Phillips ovlaživači zraka su bez iona, bez ozona i bez štetnih kemikalija! Vaša koža, vaša kosa i cjelokupan organizam bit će vam zahvalni, a vi puno mirniji uz spoznaju kako ste učinili važan korak u osiguranju vašeg zdravlja.

Potpuno prirodno, potpuno sigurno, u skladu s dugom tradicijom Phillipsa, ovlaživači zraka ravnomjerno opskrbljuju vaš dom čistim i sigurnim zrakom, u kojem će svaki provedeni trenutak s vašim najmilijima biti još bolji! U bilo kojem dijelu stana da se nalazite, zrak će biti jednako čist i ugodan za udisanje.

I ne samo to, u ovim vremenima kada se najviše govori o pandemiji, posebno nam je zadovoljstvo predstaviti Phillips ovlaživače zraka kao prvu liniju obrane od virusa i bakterija u vašem domu. Naime, uz posebno hvaljene nove tehnologije filtracije zraka, VitaShield i NanoCloud, Phillips vam osigurava čist zrak u vašem domu na razinama koje možemo slobodno nazvati i mikroskopskima!

Ne samo da ove tehnologije poništavaju sve lako osjetne utjecaje kuhanja ili duhanskog dima, nego uz pomoć VitaShield tehnologije Phillips ovlaživači zraka uklanjaju čak 99,97% malenih čestica od 0,0003 mikrona, a posebno se ističu u anuliranju opasnih mikroskopskih PM2.5 čestica, koje su dugoročno tihi ubojica organizma. Također, virusi, bakterije, pelud, prašina, čak i perut vaših kućnih ljubimaca – sve to možete zaboraviti već danas!

Zahvaljujući ugrađenim DualScan senzorima, Phillips ovlaživači zraka promptno reagiraju na svako registrirano onečišćenje, otkrivaju svaku promjenu kvalitete zraka i odmah djeluju – za samo 6 minuta zahvaljujući trodimenzionalnom sustavu izmjene zraka u prostoriji od 20 četvornih metara moći ćete uživati u potpuno čistom zraku!

Pritom možete stalno pratiti kvalitetu zraka u vašem domu i sami – uređaj će vam na zaslon donijeti podatke o prisustvu alergena, plinova ili PM2.5 čestica, kao i izvješće o efikasnom uklanjanju istih! I ne samo zimi, nego tijekom čitave godine! I to, naravno, nije sve, lijepo dizajnirani ovlaživači zraka pravo su osvježenje i za vaš interijer – odlično se uklapaju u svaki dom i čine ga modernijim.

Miran i lagodan, a ponajprije zdrav život, osigurajte si već danas, uz Phillips ovlaživače zraka – najnovija i najbolja tehnologija za vas i vaše najmilije – za više zdravlja i manje alergija, za dom po mjeri modernog čovjeka!

 

Kopirati
Drag cursor here to close