Steel Art Mostar

Oplemenite svoj prostor tradicijom

Čast nam je i zadovoljstvo predstaviti obrt osnovan 1963., u vrijeme kada je kvaliteta i zadovoljna mušterija bila na prvome mjestu.
Gospodarstvo / Promo | 03. 09. 2019. u 12:55 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U današnje vrijeme kada se gotovo sve rješava pritiskom na gumb bilo mobitela, uređaja, alata i kada svi žele sve u što kraće vrijeme, teško je parirati i ostati na tržištu. Tržište je već odavno oskrnavljeno jeftinim i nekvalitetnim proizvodima te se mi već dugi niz godina trudimo nuditi "spora" ali kvalitetna rješenja. 

Pažljivo uzimajući mjeru za svaki projekat individualno, te sa istom iskrenom posvećenošću upoznajemo svoga klijenta te što je najvažnije upoznajemo njegove želje i potrebe. Individualnim pristupom, preciznim radom i krajnjim ishodom uvijek izmamio osmjeh našem kupcu.

Čast nam je i zadovoljstvo predstaviti obrt osnovan 1963.,  u vrijeme kada je kvaliteta i zadovoljna mušterija bila na prvome mjestu. Izuzetno smo sretni jer ovim putem možemo upoznati sve vas sa našim radom i našim prošlim i budućim projektima , predstaviti naše usluge, naše proizvode te nastaviti dugogodišnju tradiciju.

U mogućnosti smo ponuditi unikatne proizvode nastale obradom metala:

- uređenje interijera u industrijskom stilu (kafići, restorani...)

- uređenja eksterijera

- izradu stilskih ograda, kapija, pergola

- izradu unikatnog namještaja (kreveti, stolovi, stolice, ...)

- realizaciju svih ostalih želja koje pred nas postave i najzahtjevniji kupci

--

Steel Art Mostar
Kralja Zvonimira 21
88000 Mostar

T: + 387 63 383 118
E: [email protected]
W: www.steelartmostar.com

Kopirati
Drag cursor here to close