Igra iz kauča

''Sport Plus'' online igračima omogućio uplate i Visa karticom

Iz kladionice Sport Plus napominju kako se isplata s online računa može izvršiti na transakcijski račun igrača, ali i na bilo kojem uplatnom mjestu ove kladionice, pa je igranje kladionice postalo ''igra iz kauča''.
Gospodarstvo / Promo | 07. 07. 2020. u 16:45 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prateći svjetske trendove u poslovanju, ali i poštujući preporuke Civilne zaštite o mjerama ograničenja okupljanja i održavanja socijalne distance, kladionica „Sport Plus“ svojim je online igračima omogućila dodatnu opciju za uplatu novčanih sredstava na račun.

Uz Maestro i Mastercard, od danas nadoplatu na svoj web račun igrači mogu izvršiti i preko Visa kartice.

"Naši igrači itekako cijene suvremeni način poslovanja, a kartične transakcije novca jedan su od najjednostavnijih i najtraženijih vidova plaćanja. Dodajmo kako je uz nadoplate bonovima (Kliker, xBon i Abon) tu i standardna fizička uplata na svakom našem uplatnom mjestu diljem zemlje", navode iz kladionice „Sport Plus“.

Napominju kako se isplata s online računa može izvršiti na transakcijski račun igrača, ali i na bilo kojem uplatnom mjestu ove kladionice, pa je igranje kladionice postalo ''igra iz kauča''.

Naime, otvaranjem računa za online klađenje svi igrači mogu koristiti ponudu koja se nalazi na mrežnoj stranici poduzeća i nemaju potrebu dolaziti na uplatna mjesta, jer se uplate kao i isplate obavljaju uz samo nekoliko klikova.

Kopirati
Drag cursor here to close