Najpopularnije zanimanje današnjice

Škola Mirjane Mikulec otvara svoja vrata i u Splitu za nove generacije stilista i dizajnera interijera

Od jeseni i u Splitu! Postanite stilist ili dizajner interijera u školi Mirjane Mikulec
Gospodarstvo / Promo | 11. 09. 2021. u 14:15 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dizajner i stilist interijera su jedna od najpopularnijih zanimanja današnjice. To potvrđuje i veliki interes za školu koju je prije dvije godine otvorila poznata dizajnerica Mirjana Mikulec, kao i broj onih koji u svojim rukama već imaju diplome ove škole. 

Nakon dvije generacije stilista interijera i jedne generacije dizajnera interijera škola u Zagrebu ove jeseni svoja vrata otvara za nove polaznike, u novouređenom prostoru u Radničkoj 37a. Pored Zagreba, u listopadu s radom počinje i škola u Splitu, na atraktivnoj adresi Sinjska 5!

"Pozitivne povratne informacije zagrebačkih polaznika kao i veliki interes za upis, te činjenica da smo prošle godine imali po dvije grupe za oba programa, bili su vjetar u leđa da otvorimo školu na još jednoj lokaciji. Škola u Splitu prilika je da se za stiliste i dizajnere interijera školuju svi koji žive u Dalmaciji, ali i u široj okolici", ističe Mirjana Mikulec dodajući kako su tijekom prve dvije godine u Zagrebu imali brojne polaznike i iz regije.

Foto: PR / Škola Mirjane Mikulec otvara svoja vrata i u Splitu za nove generacije stilista i dizajnera interijera

Dugogodišnje iskustvo na uspješnim projektima – od studija za projektiranje, preko dviju tv emisija te sajma interijera i linije proizvoda za dom, kao i činjenice da su oba programa odobrena od Ministarstva znanosti i obrazovanja i da se upisuju u radnu knjižicu bili su dovoljni motivi da polaznici upišu školu koju je pokrenula dizajnerica.

Kroz 340 sati teoretske i praktične nastave za osposobljavanje za stilista interijera i 325 sati za usavršavanje za dizajnera interijera polaznici tijekom dva semestra u ugodnom i poticajnom ambijentu te manjim grupama uče od iskusnih predavača, koji pored akademskog obrazovanja i poučavanja, imaju i bogato iskustvo na polju arhitekture i uređenja interijera.

Foto: PR / Škola Mirjane Mikulec otvara svoja vrata i u Splitu za nove generacije stilista i dizajnera interijera

"Ponosna sam što smo uspjeli okupiti sjajne predavače pa polaznici mogu učiti od stručnjaka. Upravo su iskustvo, znanje i umijeće poučavanja glavni aduti škole koji će polaznicima omogućiti da budu spremni baviti se ovim poslom", otkriva Mirjana Mikulec.   

Program za stilista interijera posvećen je kroz osam predmeta stjecanju osnovnih znanja iz povijesti dizajna i stilova uređenja, materijala i prostornog oblikovanja te računalnog i ručnog crtanja dok je program za dizajnera interijera napredniji program u kojem se također kroz osam predmeta stiču znanja iz 3D vizualizacije interijera, interijera s posebnom namjenom, projektiranja interijera te suvremenih materijala.

Više informacija o školi i programu možete pronaći na službenoj web stranici kao i na Facebook i Instagram stranici škole, a možete se javiti i na [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close