Veći ekran, manje ometanja‎

Samsung Galaxy Note10 – simbol vrhunskih performansi

Više ne morate prekucavati vaše bilješke jer Galaxy Note10 u potpunosti drži korak s vašim tempom života.
Gospodarstvo / Promo | 01. 09. 2019. u 08:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U uzbudljivom i povezanom svijetu gdje se trenuci i sjećanja, od onih svakodnevnih do onih koji se događaju jednom u životu, zabilježavaju i dijele odmah, pametni uređaji postali su mnogo više od običnih telefona.

Nova Galaxy Note10 serija dizajnirana je da zadovolji potrebe najzahtjevnijih poslovnih korisnika i kreativaca omogućavajući im da dostignu svoj maksimum u svakodnevnim izazovima. Zato od sada sve što želite sačuvati zabilježite najnovijim Samsung uređajima koji donose nezaboravno iskustvo, nevjerojatan svijet boja i fenomenalne fotografije.

Više od pametnog telefona

Galaxy Note10 je telefon koji će vam pomoći da sve vaše uspomene budu još ljepše uz vrhunski, nagrađivani Dynamic AMOLED displej i kameru profesionalnog ranga s kojom možete snimati video profesionalnog kvaliteta, bez potrebe da sa sobom nosite bilo kakvu dodatnu opremu.

Foto: PR / Samsung Galaxy Note10 – simbol vrhunskih performansi

Zaboravite konstantno klikanje po telefonu kako bi pregledali i editovali snimak jer uz pomoć Video editora i S Pen olovke, možete precizno odabrati točan trenutak koji želite isjeći. Poboljšana S Pen olovka s Air actions dodatkom nam čak pruža mogućnost da određenim funkcijama uređaja upravljamo pokretom.

Od rukopisa do teksta

Više ne morate prekucavati vaše bilješke jer Galaxy Note10 u potpunosti drži korak s vašim tempom života. Uz pomoć Samsung Notes aplikacije možete jednostavno konvertirati vaše bilješke u digitalni tekst i odmah ga eksportirati u čitav niz formata, uključujući Microsoft Word, dok se s jednim klikom možete povezati na Windows 10 računar i primati notifikacije, slati i primati poruke i pregledati fotografije bez gledanja u telefon.

Foto: PR / Samsung Galaxy Note10 – simbol vrhunskih performansi

Uz jednostavnu USB konekciju možete i razmijeniti fajlove između uređaja i koristiti svoje omiljene aplikacije uz pomoć miša i tastature, istovremeno čuvajući podatke na svom telefonu uz pomoć Samsung Knox aplikacije.

Ako ovome još dodamo i super brzo punjenje i nevjerojatnu konektivnost uređaja, onda je to garancija da ćete uvijek biti na visini zadatka, bilo da hvatate zabilješke na poslovnom sastanku, montirate kreativni video ili jednostavno pretražujete internet.

Foto: PR / Samsung Galaxy Note10 – simbol vrhunskih performansi

Galaxy Note10 dostupan je na bosanskohercegovačkom tržištu u aura sjajnoj, aura pink i aura crnoj boji dok je Galaxy Note10+ dostupan u aura sjajnoj, aura bijeloj i aura crnoj boji.

Kopirati
Drag cursor here to close