Digitalni trendovi

Prvi virtualni sajam inovacija u regiji: VirtuAS otvorio svoja vrata

Na virtualnom sajmu VirtuAS možete pogledati nove inovativne proizvode Vispaka, AS Jelaha, Oaze, AC Fooda, Klasa, Switya, Sprinda , ZIMa, Mlin i pekare Ljubače, Solane.
Gospodarstvo / Promo | 30. 09. 2020. u 10:15 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još jedan dokaz da Bosna i Hercegovina može diktirati trendove u proizvodnji hrane i digitalne trendove je projekt AS grupacije i njenih članica koji je danas ugledao svjetlo dana, kada je sajam i otvoren za posjetitelje na webu.

Na virtualnom sajmu VirtuAS možete pogledati nove inovativne proizvode Vispaka, AS Jelaha, Oaze, AC Fooda, Klasa, Switya, Sprinda , ZIMa, Mlin i pekare Ljubače, Solane.

Ova web platforma urađena je kao virtualni prostor stvarnog sajma, na kojem posjetitelji mogu posjetiti štandove, dobiti informacije o proizvodima, ocijeniti proizvode ili pogledati kratki video o proizvodima.

U kino dvorani sajma posjetitelji premijerno mogu pogledati korporativni film AS Holdinga i steći pravu sliku o najvećoj grupaciji za proizvodnju hrane u Bosni i Hercegovini.

Na ovom sajmu predstavljeni su Vispak Dream espresso, prvi domaći džepni espreso u obliku praline, Maza protein smjesa za palačinke s proteinima, Vispak Zrno to GO, instant bosanska kava u obliku kompresiranog zrna kafe i šećera, Vegafruit pekmez od jabuke sa sjemenkama koprive, Maza kremni namaz s 0% šećera i proteinima, Oaza voda s kolagenom, Klas čokoladni hljeb, Limunana napitak od soka limuna i čaja nane, ZIM obrok od svježeg sira bez laktoze s proteinima, Shmeky flips s okusom ćevapa i drugi proizvodi.

U posebnom prostoru svi zainteresirani studenti mogu aplicirati na VirtuAs Innovation challenge i u roku od 45 dana dostaviti svoje prijedloge inovativnih proizvoda i tako dobiti mogućnost da budu nagrađeni ljetnom praksom u jednoj od AS Holding članica.

Ovaj virtualni sajam inovacija rezultat je višemjesečnog rada razvojnih timova domaćih kompanija na inovativnim proizvodima, a u kombinaciji s domaćom programerskom firmom sve je preneseno u virtualni prostor i 100% »Made in BiH«.

Neki od ovih proizvoda već u ovoj godini naći će se na policama tržnih centara.

www.virtuas.asholding.ba

Kopirati
Drag cursor here to close