Jesenja akcija kredita

Pronađi balans uz Sberbank BH

Klijenti koji online apliciraju za kredit oslobođeni su plaćanja naknade za obradu kredita, što je još jedan extra sastojak ove akcije.
Gospodarstvo / Promo | 17. 09. 2018. u 08:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dolazi jesen. Dio godine kada imamo veće finansijske troškove jer je iza nas vrijeme godišnjih odmora i putovanja na kojima smo možda potrošili i više od planiranog. Otpočela je i nova školska godina. Finansijsko opterećenje se može javiti prilikom renoviranja stana, servisiranja omiljenog automobila ili eventualno kupovine novog kako bi zimu dočekali u udobnijoj i sigurnijoj vožnji.

Za sve to je potrebna dodatna gotovina. Zbog toga Sberbank BH svojim klijentima nudi jesenju akciju gotovinskog kredita koji im može pomoći da olakšaju svakodnevnicu, i pronađu svoj balans.

Foto: PR / Emina Muharemović, direktorica sektora za maloprodaju Sberbank BH

"U životu se krećemo između želja i mogućnosti. Sa novom akcijom gotovinskog kredita vjerujemo da ćemo našim klijentima pomoći da pronađu balans između onoga što im treba i svojih finansijskih mogućnosti“, izjavila je Emina Muharemović, direktorica sektora za maloprodaju Sberbank BH, te dodala:“ove jeseni imamo extra ponudu gotovinskih kredita po kamatnoj stopi već od 2%, uz efektivnu kamatnu stopu od 4,05%. Posebna pogodnost je što će automatska odluka o odobrenju kredita biti donijeta u roku od pet minuta".

Također, klijenti koji online apliciraju za kredit oslobođeni su plaćanja naknade za obradu kredita, što je još jedan extra sastojak ove akcije.

Maksimalni iznos „Extra gotovinskog kredita“ je 50.000 KM, uz mogućnost odabira fiksne ili promjenjive kamatne stope, sa rokom otplate do 10 godina.

Kopirati
Drag cursor here to close