Ekskluzivni beauty brend

Promocija La Bellezza Studio - Biologique Recharche Paris u Mostaru

Dovodeći Biologique-Recherche Paris u Mostar želimo naglasiti veliku važnost njege lica i tijela.
Gospodarstvo / Promo | 05. 06. 2018. u 08:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najboljih svjetskih beauty brendova BIOLOGIQUE-RECHERCHE Paris stigao i u Hercegovinu, u La Bellezza studio ljepote.

Biologique Recherche, francuski brend omiljen među mnogim svjetskim poznatim osobama kao što su Madona, Sharon Stone, Brad Pitt i mnogi drugi.

U Sarajevu prvu  Ambasadu de la Beaute uspostavlja Delila Spahić koja je ujedno i distributer za Bosnu i Hercegovinu.

U subotu je u La Bellezza studiju ljepote održana promocija ekskluzivnog beauty brenda današnjice Biologique Recherche.

Foto: PR / Promocija La Bellezza Studio - Biologique Recharche Paris

La Bellezza studio ljepote još jednom je pokazao kako prati svjetski beauty trendove.

Svečano je otvorena nova beauty priča, program je vodio poznati modni znalac i ljubitelj Biologique Recharchea Boris Banović.

Vlasnica Marijana Azinović klijentima je predstavila Biologique Recherche, dok je glazbeni dio popratio makedonski pjevač David Temelkov na oduševljenje gostiju. Uzvanici, svi u bijelom su se nastavili družiti uz D.J. i koktele.

Metodologija Biologique-Recherche Paris temelji se na više od 40 godina dugom iskustvu s originalnom koncepcijom proizvoda i tretmana.

Metodologija Biologique-recherche je poznata po svojoj zapanjujućoj djelotvornosti zasnovanoj na kliničkom pristupu njezi u svrhu ljepote, koristeći čiste, koncetrirane i sirove sastojke kao inovativne protokole i postupke.

Foto: PR / Promocija La Bellezza Studio - Biologique Recharche Paris

Frizerski Studio La Bellezza utjelovljuje misao vodilju njegovih vlasnika, sestre i brata. Marijane i Darija u stvaranju jedinstvene priče iz njihovog studija ljepote u Mostaru.

Ljepota je estetska kategorija koja tradicionalno označava savršenstvo sklada, a svojim klijentima želimo predstaviti ljubav, glamour i ljepotu žene i muškarca (Marijana A.)

Dovodeći Biologique-Recherche Paris u Mostar želimo naglasiti veliku važnost njege lica i tijela.

U ugodnom ambijentu vrhunski uređenog studija La Bellezza, pored svih tretmana koje nudimo, na usluzi smo klijentima koji očekuju efikasne ali drugačije  personalizirane kozmetičke tretmane.

Prvi korak je jedinstveni metod dijagnostike kože koji obuhvata analizu stanja kože i životnih navika. U zavisnosti od rezultata takve analize, bira se i primjenjuje odgovarajući protokol tretmana. U svakoj fazi tretmana, kozmetičar prati i tumači reakcije kože i shodno tome prilagođava pokrete i metoda rada.

Rezultat: blistavost karakteristična za Biologique Recherche Paris.

Kopirati
Drag cursor here to close