Otto Krake

Besplatni kamp njemačkog jezika

Kako bi vaše dijete kvalitetno provelo vrijeme dok je doma, Vokabulin brend za djecu i mlade, Otto Krake, najavljuje preko 7.500 KM u stipendijama za novi inovativni Virtualni kamp njemačkog jezika.
Gospodarstvo / Promo | 06. 05. 2020. u 09:45 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“U Otto Krake smo uvijek bili posvećeni misiji da naučimo milijardu djece njemački jezik. Da, ozbiljni smo. A u trenucima ovog neizvjesnog razdoblja imamo priliku učiniti više od toga. Ovo je naš način da vam kažemo hvala.”, poručuje prof. Ivana Vukadin, kreatorica međunarodno priznate Otto Krake metodologije.

Kako bi vaše dijete kvalitetno provelo vrijeme dok je doma, Vokabulin brend za djecu i mlade, Otto Krake, najavljuje preko 7.500 KM u stipendijama za novi inovativni Virtualni kamp njemačkog jezika.

Sigurno okruženje u vlastitom domu za nezaboravni provod i zabavu

Virtualni kamp njemačkog jezika u trajanju od 30 dana namijenjen je djeci uzrasta od 7 do 10 godina. Djeca će preko posebno izgrađene intuitivne online platforme te virtualne učionice uroniti u sasvim novi svijet jezika i uživati sa vršnjacima. A sve što vam je potrebno je mobitel ili računalo.

Foto: www.vokabula.com / Besplatni kamp njemačkog jezika

Nastava se održava 2 puta tjedno po 60 minuta, a glavni cilj je potaknuti svu djecu na aktivno korištenje njemačkog jezika. Koristeći Otto Krake metodologiju djeca kroz zabavne aktivnosti usvajaju jezik, a da toga nisu ni svjesna.

Napravljena za ljude, ne za profit

"Potreba za pomaganjem drugima i činjenjem dobrih djela nikada nije bila veća.", prof. Ivana Vukadin, kreatorica Otto Krake metodologije.

Potpuno razumijemo financijski stres koji vam je donijela ova pandemija, stoga svim zaposlenim roditeljima pružamo pomoć te stavljamo na raspolaganje 30-dnevni Virtualni kamp njemačkog jezika.

Foto: www.vokabula.com / Besplatni kamp njemačkog jezika

Dok vi radite vaše dijete će u kampu u virtualnoj učionici, naravno uz stalno prisustvo kvalificiranih profesora njemačkog jezika, uživati u zabavnim aktivnostima, igrama i društvu druge djece te biti na sigurnom u vašem domu.

Najzabavnije druženje ovog neobičnog proljeća

Vjerujemo da učenje može i treba biti zabavno.

Otto Krake pomaže roditeljima da ispravno ulažu u obrazovanje svoje djece te da odaberu prigodan put ka ostvarivanju njihovih ciljeva.

Kratku prijavu ispunite ovdje, a više informacija o Otto Krake metodologiji potražite na službenoj internetskoj stranici Otto Krakea.

Za sve ostale informacije nam se rado javite na besplatni info broj 080 080 003.

Neka uzbudljiva jezična avantura počne!

PS. Zahvaljujemo se svima na ljubaznosti, podršci i strpljenju u zadnjih nekoliko tjedana i ostanite nam zdravi, vedri i nasmijani kao do sada!

Otto Krake
Više od njemačkog. Vrijednosti za cijeli život.

Kopirati
Drag cursor here to close