Za život i zdravlje vas i vaših najmilijih

Optimum ili Superior: Osigurajte budućnost na vrijeme

Jedan od vodećih osiguravatelja života u BiH, Merkur BH osiguranje, tokom 15 godina svog postojanja, kreiralo je preventivne programe osiguranja kao odgovor na izazove modernog načina života.
Gospodarstvo / Promo | 24. 05. 2018. u 08:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ljudskoj je prirodi da svakodnevno težimo ka novim ciljevima, razmišljamo o poboljšanju života, novim poslovnim poduhvatima, trudimo se više vremena provoditi s porodicom i prijateljima, družiti se, putovati. Često u svemu tome zaboravimo na ono najvažnije, zdravlje naše porodice i nas samih.

Nažalost, svakodnevno smo svjedoci i brojnih neželjenih situacija, iznenadnih i teških bolesti na koje niko od nas nije spreman i za koje se nadamo da će zaobići kako nas, tako i članove naše porodice. Ipak, teško je predvidjeti šta nam donosi budućnost, ali imamo mnoštvo načina kako je možemo uljepšati, učiniti boljom i sigurnijom. Prije svega, najbolja prevencija protiv svake bolesti je zdrav životni stil, bavljenje sportskim aktivnostima, zdrava hrana, mnogo smijeha i pozitivne energije te izbjegavanje stresnih situacija koliko god je to moguće. I pored toga, u vremenu u kojem živimo od istinskog je značaja osigurati život i zdravlje onih koje volimo.

Jedan od vodećih osiguravatelja života u BiH, Merkur BH osiguranje, tokom 15 godina svog postojanja, kreiralo je preventivne programe osiguranja kao odgovor na izazove modernog načina života.

Programi ''Superior'' i ''Optimum'' potpuno su jedinstveni na bh tržištu. Zdravstveno osiguranje ''Optimum'' podrazumijeva čak dvije osigurane sume u slučaju dvije teške bolesti za vrijeme trajanja osiguranja. Za sve one koji se odluče za ovaj program, osigurani su od čak 23 različite vrste bolesti. Ukoliko se ipak odlučite za ''Superior'' po isteku osiguranja možete dobiti povrat premije do 90%, a omogućava vam i da za jednu premiju dobijete tri osigurane sume.

Uz program ''Superior'' na poklon dobivate i karticu Merkur programa lojalnosti kojom ostvarujete popuste u klinikama, partnerima Merkur BH osiguranja. Da biste ostvarili i dodatne popuste u prodavnicama sportske opreme, zdrave hrane i u korištenju kućne i medicinske asistencije, potrebno je uključiti dopunsko osiguranje koje vas štiti od posljedica nezgoda te osigurava u slučaju hirurških intervencija.

Važno je napomenuti, ukoliko se odlučite za neki od ovih programa osiguranja do 7. lipnja, dobivate do 15%  popusta na zaključene police, a povodom 15. rođendana Merkur BH osiguranja.

Kopirati
Drag cursor here to close