Iskoristite popuste

Onix keramika slavi 20. rođendan

Gospodarstvo / Promo | 24. 07. 2020. u 21:15 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbor pločica na našem tržištu je jako veliki. U ponudi su pločice različitih cijena, materijala, boja, kvaliteta. Pri odabiru imajte u vidu da se pločice u stanu ne mijenjaju tako često, pa se potrudite da napravite pravi izbor.

Upravo u salonu keramike Onix možete pronaći veliki asortiman keramike, tuš kabina i kupaonskih ormarića renomiranih svjetskih proizviđača. A kako ove godine proslavljamo 20 godina rada odlučili smo da Vas počastimo sa 20% popusta na čitav asortiman.

Foto: Bljesak.info / Onix keramika slavi 20. rođendan

U salonu keramike Onix možete pronaći i najnovije modele španjolskog proizvođača Argenta koji u svojoj ponudi ima moderne, tradicionalne i rustikalne pločice koje su ukomponirane sa visoko kvalitetnim dekorima. Njihovi proizvodi svoju primjenu pronalaze u kupaonicama, kuhinjama, dnevnim boravcima, stepenicama, poslovnim prostorima te nešto manjim dijelom u vanjskom prostoru. 

Foto: Bljesak.info / Onix keramika slavi 20. rođendan

U ponudi su i proizvodi španjolskog proizvođača keramičkih i gres pločica Baldocer  čiji su moto „tradicija i avangarda“... Projektiranje linija proizvoda za užitak samo je dio njihovog master plana. Rezultat je zapanjujuća linija proizvoda namijenjenih dizajnerima, arhitektima, graditeljima poslovnih objekata, vlasnicima kuća i svatkome tko bi želio uživati u svom životnom prostoru.

Foto: Bljesak.info / Onix keramika slavi 20. rođendan

Sve potrebno za svakodnevno uživanje u Vašoj kupaonici možete pronaći u ONIX keramici, na adresi Fra. Didaka Buntića 144a, svaki radni dan od 08:00 - 19:00, a za sve upite stojimo Vam na raspolaganju na telefon: 036 333 635.

Hvala što ste sa nama sve ove godine.

Onix keramika - vrijednosti koje traju!

Kopirati
Drag cursor here to close