Najfinija luksuzna ulja

Olivalova čarobna ulja za njegu tijela, lica i kose obožavat ćete ovog ljeta

Namijenjena su svim tipovima kože i mogu se koristiti svakodnevno za njegu i hidrataciju lica i tijela te sjaj i ljepotu kose.
Gospodarstvo / Promo | 27. 05. 2020. u 07:00 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljeto nam je pred vratima i svi smo polako spremni uskočiti u onaj poznati francuski „joie de vivre“ osjećaj uživanja i lakoće življenja. Sve o čemu razmišljamo trenutno su tople večeri, kokteli, možda nekakva terasa s pogledom na more, lagane ljetne haljine i ultimativni ljetni beauty proizvod posljednjih par godina – suha ulja. Suha ulja posljednjih godina hit su u industriji ljepote što i ne čudi jer su pravi mali čudotvorci koji njeguju kožu, kosi daju dodatni sjaj, a mogu se koristiti i kao zamjena za parfem.

Već par godina naš izbor su Čarobno suho ulje i Čarobno zlatno ulje poznatog i certificiranog proizvođača prirodne kozmetike Olivala.

U Olivalu su odabrali spektar najfinijih luksuznih ulja koja sinergijski djeluju na elastičnost kože, hrane ju i štite. Brzoupijajuća prirodna ulja lješnjaka, argana, jojobe, divlje ruže i makadamije sastavni su dio ovih multifunkcionalnih proizvoda, a doza glamura dobivena je zlatnim česticama. Namijenjena su svim tipovima kože i mogu se koristiti svakodnevno za njegu i hidrataciju lica i tijela te sjaj i ljepotu kose. Važno je naglasiti kako zbog svog sastava ova ulja ne ostavljaju masni trag, već kožu odmah po nanošenju čine mekom i nahranjenom. Prednost upotrebe ove, prirodom  nadahnute njege,  jednostavnost je primjene, visoka učinkovitost u obnovi hidrolipidne barijere kože te lijepa, njegovana i svilenkasta koža.

Čarobno suho ulje zahvaljujući svom sjajnom sastavu njeguje kožu te ju čini nježnom i mekom, a istovremeno hidratizira i lice. Kosa u dodiru s ovim uljem postaje sjajna i svilenkasta, a istovremeno hrani i štiti i vrhove kose.

Čarobno suho ulje sa zlatnim česticama svojim zlatnim sjajem daje koži za nijansu tamniju boju te posebno naglašava njezinu preplanulost. Prekrasnog je mirisa pa ga je moguće koristiti na vratu i dekolteu umjesto parfema.

Kopirati
Drag cursor here to close