Kvaliteta gradnje

Novogradnja SPO RIVER Mostar: Rezervirajte/kupite stan po svojoj mjeri na vrijeme!

Ne propustite priliku i na vrijeme rezervišite vaš stan iz snova!
Gospodarstvo / Promo | 05. 02. 2018. u 09:23 Bljesak.info
Kopirati

Kompanija Real Estate International d.o.o. Mostar je počela izgradnju stambeno-poslovne zgrade u centru Mostara, točnije na adresi Trg Ivan Krndelja 36 (Carina).

Iz kompanije REI d.o.o. je najavljeno da će se zgrada graditi visokim standardom, te da će stanovi biti luksuzno opremljeni, a prodaja raspoloživih stambenih jedinica je već počela.

Neposredna blizina Univerziteta, autobuske stanice i TC Mepas Mall-a, uz prelijep pogled na rijeku Neretvu, ali i blizina svih ostalih potrebnih sadržaja čine ovaj objekat savršenim odabirom za stanovanje.

Površine stanova su sljedećih dimenzija:

- 52,50m2 - 55,00m2

- 67,50m2 - 72,00m2

- veći stanovi u skladu sa željama kupaca

 Planove spratova te stambenih jedinica po etažama kao i sve ostale informacije možete pronaći na našoj web stranici.

Ne propustite priliku i na vrijeme rezervirajte  vaš stan iz snova!

Završetak radova je predviđen u drugom kvartalu 2019. godine.

Kvaliteta gradnje

Podzemna garaža u sklopu SPO; video nadzor garaže i partera zgrade; klima uređaji u svim sobama svih stambenim jedinicama; podna grijanja u kupaonicama i kuhinjama; priprema za SMART home instalacije, otvori od renomiranih proizvođača napravljeni i ugrađeni po najvećim normama; zvučna i termo fasada visokog standarda; fasada sa stiroporom od 10cm te videofoni u svim jedinicama. Sve ovo ali i mnogo više čini ovaj objekat „investicijom koja se isplati“!

U sklopu objekta su planirani poslovni prostori, idealni za sve vrste poslovanja. Dogovorite rentu poslovnog prostora i poslujte u modernom i reprezentativnom ambijentu! SPO RIVER može postati odlična lokacija za vaše poslovanje!

INFORMACIJE&REZERVACIJE

Real Estate International d.o.o. Mostar
Tel: +387 (0)61 010 132
E-mail: [email protected]
Web: www.rei.ba/river

Pratite tok izgradnje na društvenim mrežama Facebook i Instagram

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.