Unija Smart Accounting

Napredni sistem računovodstva nove generacije

Unija Smart Accounting nadilazi tradicionalne računovodstvene okvire i bolje iskorištava potencijal prikupljenih podataka.
Gospodarstvo / Promo | 08. 10. 2019. u 06:45 Bljesak.info
Kopirati

Unija je međunarodna računovodstvena kuća sa uredima u Sarajevu i Mostaru. Vođenje računovodstva, obračun plata i savjetovanje kompanijama svih veličina i oblika osigurava na tržištima bivše Jugoslavije i u Austriji, a u partnerstvu sa kompanijom Accace i na području srednje i istočne Europe.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dino Bojčić, direktor UNIJA BIH ističe da istinski vjeruje u posvećene mlade računovodstvene stručnjake ali i u stalno ulaganje u edukaciju istih. I sam je kao certificirani računovođa, revizor i finansijski savjetnik motiviran i usmjeren na stalno stjecanje novih vještina i znanja koje će donijeti konkurentsku prednost klijentima UNIJE.

Foto: PR / Dino Bojčić

Kako kažu u Uniji, stotine je stvari koje treba znati za dobro i uspješno poslovanje. Stotine zapetljanih detalja, stotine međusobno povezanih podataka, stotine pravila, uputstava i propisa.

I jedna mudrost: niko ne zna sve. Zato su za vas, čije odluke moraju biti brze, kompetentne i pravilne, razvili Unija Smart Accounting - Računovodstvo nove generacije.

Unija Smart Accounting nadilazi tradicionalne računovodstvene okvire i bolje iskorištava potencijal prikupljenih podataka. Povezuje tri samostalna, a međusobno funkcionalno i operativno usko povezana preduzeća UNIJA RAČUNOVODSTVENA KUĆA – UNIJA IT – UNIJA CONSULTING.

''Kao mladi direktor predan sam stvaranju računovodstenog servisa nove generacije, koje uz pomoć naprednih tehnologija dostupnih nama u Uniji, doprinosi kvalitetnijem poslovanju kompanija u BIH. Visok nivo zadovoljstva i povjerenje koje uživamo kod naših klijenata obavezalo nas je na stvaranje Smart Accounting sistema. Vjerujem da će i naše buduće stranke jednako vidjeti njegove prednosti. Mi u Uniji imamo tim koji garantuje zadovoljstvo jer pružamo efikasna, konkretna i praktična rješenja za unapređenje poslovanja'', pojašnjava Bojčić.

Gore iznad ste imali priliku pogledati video koji objašnjava način na koji Smart Accounting podržava kompleksne odnose unutar poslovanja.

Kopirati