Unija Smart Accounting

Napredni sistem računovodstva nove generacije

Unija Smart Accounting nadilazi tradicionalne računovodstvene okvire i bolje iskorištava potencijal prikupljenih podataka.
Gospodarstvo / Promo | 08. 10. 2019. u 06:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Unija je međunarodna računovodstvena kuća sa uredima u Sarajevu i Mostaru. Vođenje računovodstva, obračun plata i savjetovanje kompanijama svih veličina i oblika osigurava na tržištima bivše Jugoslavije i u Austriji, a u partnerstvu sa kompanijom Accace i na području srednje i istočne Europe.

Dino Bojčić, direktor UNIJA BIH ističe da istinski vjeruje u posvećene mlade računovodstvene stručnjake ali i u stalno ulaganje u edukaciju istih. I sam je kao certificirani računovođa, revizor i finansijski savjetnik motiviran i usmjeren na stalno stjecanje novih vještina i znanja koje će donijeti konkurentsku prednost klijentima UNIJE.

Foto: PR / Dino Bojčić

Kako kažu u Uniji, stotine je stvari koje treba znati za dobro i uspješno poslovanje. Stotine zapetljanih detalja, stotine međusobno povezanih podataka, stotine pravila, uputstava i propisa.

I jedna mudrost: niko ne zna sve. Zato su za vas, čije odluke moraju biti brze, kompetentne i pravilne, razvili Unija Smart Accounting - Računovodstvo nove generacije.

Unija Smart Accounting nadilazi tradicionalne računovodstvene okvire i bolje iskorištava potencijal prikupljenih podataka. Povezuje tri samostalna, a međusobno funkcionalno i operativno usko povezana preduzeća UNIJA RAČUNOVODSTVENA KUĆA – UNIJA IT – UNIJA CONSULTING.

''Kao mladi direktor predan sam stvaranju računovodstenog servisa nove generacije, koje uz pomoć naprednih tehnologija dostupnih nama u Uniji, doprinosi kvalitetnijem poslovanju kompanija u BIH. Visok nivo zadovoljstva i povjerenje koje uživamo kod naših klijenata obavezalo nas je na stvaranje Smart Accounting sistema. Vjerujem da će i naše buduće stranke jednako vidjeti njegove prednosti. Mi u Uniji imamo tim koji garantuje zadovoljstvo jer pružamo efikasna, konkretna i praktična rješenja za unapređenje poslovanja'', pojašnjava Bojčić.

Gore iznad ste imali priliku pogledati video koji objašnjava način na koji Smart Accounting podržava kompleksne odnose unutar poslovanja.

Kopirati
Drag cursor here to close