Mi znamo što je potrebno

Mostar Property Management: Mi shvaćamo Vašu nekretninu osobno

Promoviramo Vaš smještaj, obavljamo kompletan rezervacijski proces te vodimo brigu o gostima i nekretnini.
Gospodarstvo / Promo | 20. 04. 2018. u 12:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar Property Management je tvrtka za sigurno i jednostavno rezerviranje smještajnih kapaciteta.

Prateći trendove u turizmu, kao najbrže rastućoj grani gospodarstva u svijetu, i sve većem značaju Mostara kao turističkog odredišta, te poučeni 10-godišnjim iskustvom u nekim od najvećih agencija u Dubrovniku, odlučili su se upustiti u izazov osnivanja vlastite tvrtke u Mostaru.

''Na taj način želimo upoznati goste sam svime što Mostar i Hercegovina mogu ponuditi, nudeći im ne samo smještaj nego i cjelokupnu uslugu i doživljaj. U isto vrijeme ljudima koji nemaju vremena ili se ne žele baviti iznajmljivanjem omogućiti ostvarivanje dodatnih prihoda bez imalo truda. Naš tim čine visokoobrazovani i kreativni mladi ljudi iz raznih oblasti. Energični smo, ambiciozni i predani u svom poslu, uz već postojeća konstantno usvajamo nova znanja i usavršavamo se'', navode iz Mostar Property Managementa.

Žele ponuditi najkvalitetniju moguću uslugu, kako klijentima tako i gostima.

''Ono što mi radimo je više od oglašavanja na web stranicama – mi znamo što je potrebno da Vaš apartman, kuća ili vila budu primjećeni", kazali su za Mostar Property Managementa za Bljesak.info.

''Mi shvaćamo Vašu nekretninu osobno, brinemo se o svakom koraku, od oglašavanja na svim vodećim online prodajnim kanalima, analize da bi osigurali maksimalni potencijal nekretnine i u svakom trenutku odredili po kojoj cijeni ponuditi smještaj, nudimo pomoć pri prezentiranju i oglašavanju nekretnine (optimizacija pretrage), odgovoramo na svaki upit gosta te dočekujemo goste i brinemo o njima. Naša osnovna djelatnost je kompletno vođenje poslova u turističkoj djelatnosti iznajmljivanja nekretnina (apartmana, kuća, vila) u ime i za račun vlasnika koji nisu u mogućnosti ili ne žele ovu djelatnost obavljati sami. Promoviramo Vaš smještaj, obavljamo kompletan rezervacijski proces te vodimo brigu o gostima i nekretnini. U svom radu veliku pažnju pridajemo informacijskim tehnologijama i marketingu, što nam omogućava da predvidimo potrebe, kako sadašnjih tako i budućih gostiju, a klijentima što veću popunjenost njihovih kapaciteta'', naveli su.

Kopirati
Drag cursor here to close