Uvijek toplo i na vrijeme!

Pekara Arena dostavlja biciklom

Misleći prije svega na okoliš, ali i financije, shvatili smo da je dostava biciklom u Mostaru najbolje rješenje, što se bezbroj puta pokazalo točnim zbog mostarskih prometnih gužvi. Uvijek toplo i na vrijeme!
Gospodarstvo / Promo | 26. 01. 2020. u 10:15 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pekara Arena nalazi se u Splitskoj ulici u Mostaru i već niz godina bavi se djelatnošću proizvodnje pekarskih proizvoda.

Foto: Bljesak.info / Pekara Arena

Moderno organizirani proizvodno-prodajni sustav udovoljava svim zahtjevima i potrebama tržišta, a iskustvo naših pekara te tradicijom prenesena znanja i vještine u pečenju osiguravaju kvalitetu.

Foto: Bljesak.info / Pekara Arena

Jedna od novina koju smo uveli jeste i dostava, i to biciklom. Misleći prije svega na okoliš, ali i financije, shvatili smo da je dostava biciklom u Mostaru najbolje rješenje, što se bezbroj puta pokazalo točnim zbog mostarskih prometnih gužvi. Uvijek toplo i na vrijeme!

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Arena (@pekara_arena19)

Pored standardnih peciva,u našoj ponudi možete naći i uživati u pitama, piroškama, sendvičima u pizza tijestu, tortiljama, i friško pravljenim pizzama koje su gotove za 5 minuta! Ne radi se unaprijed pripremljenim pizzama, već se tek po narudžbi slažu tako da uvijek imate najsvježiji proizvod!

Foto: Bljesak.info / Pekara Arena
Kopirati
Drag cursor here to close