Dobro raspoloženje i ljubav prema nogometu!

Mepas Mall i HT Eronet predstavljaju SUPER FINALE 2019.

Četvrtak 30.5.2019. od 19 sati na platou Mepas Malla
Gospodarstvo / Promo | 22. 05. 2019. u 14:47 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Euforija finala Lige prvaka zahvatila je i naš centar! Mepas Mall i HT Eronet predstavljaju Super Finale 2019. koje će se održati u četvrtak 30.5.2019. od 19 sati na platou Mepas Malla.

Super Finale je događaj je koji se ne propušta, svi ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu imat će jedinstvenu priliku zabiti gol službenom loptom finala Lige prvaka, družiti se sa nogometašima, pokazati svoje nogometno umijeće i osvojiti službenu adidas loptu finala nogometne Lige Prvaka, Madrid Final 2019, koju je osigurao Sport Vision.

Sudjelovanje je slobodno, nije potrebno nikakvo prijavljivanje, svi ste dobrodošli.

Pridružite nam se u finalu prije finala, osjetite duh Madrida i prave nogometne groznice, te doživite vrhunsku zabavu uz profesionalne nogometaše i freestyle akrobate. Mepas Mall Super Finale 2019. podržali su HT Eronet, Mobis i Sport Vision, koji su osigurali vrhunske nagrade za sve posjetitelje.

Ne propustite Super Finale, posjetite Mepas Mall u četvrtak 30.5. i izvrsno se zabavite uz nogometno druženje u znaku najelitnijeg nogometnog natjecanja. Ponesite dobro raspoloženje i ljubav prema nogometu! Vidimo se!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close