Od 20.11. do 22.12.2019.

Mepas Mall Shopping Fest

Savršeno rješenje za nedoumice oko blagdanskih poklona je Shopping Fest koji je zahvatio Mepas Mall.
Gospodarstvo / Promo | 11. 12. 2019. u 12:00 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S prvim danima prosinca najljepše doba godine je započelo. No, usprkos idiličnim ulicama i predivnom blještavilu, nadolazeći blagdani sa sobom nose stres oko kupnje poklona za svoje najmilije.Savršeno rješenje za nedoumice oko blagdanskih poklona je Shopping Fest koji je zahvatio Mepas Mall. Očekuje vas mjesec dobre zabave, najboljeg shoppinga s popustima, bogatog programa i vrhunskih nagrada!

Početak Shopping Festa obilježio je fenomenalni Black Friday koji je donio mrak cijene i najbolju ponude po super sniženim cijenama. Nakon njega uslijedio je najveseliji vikend u godini, Mepas Mall & HT Eronet Family Weekendi zabavni program i druženje sa najdražim Svetim Nikolom.

I ovog 10.tog u mjesecu dolazi nam Drama Dan zbog koje svi posebno uživamo. Blagdanski program prepun zabavnih događaja priuštit će vam predivne trenutke sa vašim najmilijima. Mepas Mall će obilježiti blagdansko vrijeme na najljepši način, a zasigurno će razveseliti sve generacije. Veliki popusti, zabavan program za djecu sa Djedom Božićnjakom, kreativne izložbe i radionice, dječje predstave, kao i humanitarne akcije samo su mali dio bogatog programa koji vas očekuje.

Poseban dio blagdanske čarolije je i nagradni natječaj u kojem možete sudjelovati obavljanjem kupovine u centru. Sudjelovanjem u Shopping Fest nagradnom natječaju do 22.12.2019. imate priliku osvojiti fenomenalne nagrade poput zimskog aranžman u hotelu Termag na Jahorini, fantastični Samsung Galaxy Note 10 smartphonete senzacionalni Philips PowerProAqua 3u1 usisavač koji usisava i briše u jednom potezu.

Kako do ovih vrhunskih nagrada doznajte klikom na LINK.

Dobrim vijestima tu nije kraj, jer popusti vladaju tijekom cijelog mjeseca. Spremanje za blagdane i najbolju novogodišnju noć olakšat će Late night shopping, uz koji ćete kreativne poklone za svoje najdraže ili savršene odjevne komade za sebe nabaviti po super sniženim cijenama.

Prosinac je definitivno najčudesnije razdoblje u godini. Vrijeme kad smo svi nekako neobjašnjivo sretni i kad se volimo darivati.

Stoga, uz Mepas Mall i program pripremljen samoza Vas uživajte u kupovini i prepustite se blagdanskoj čaroliji.

Čekamo Vas!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close