Mepas Mall & HT Eronet predstavljaju

EUROFORIA

Četvrtak 17.6.2021. od 19.00 sati na platou Mepas Malla
Gospodarstvo / Promo | 14. 06. 2021. u 13:20 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripremili ste navijačke dresove, naoštrili glasnice i imate najbolju ekipu za utakmice Europskog nogometnog prvenstva? Ne možete sakriti uzbuđenje jer se sve vraća na staro, a pomisao na nogometnu euforiju stvara vam osjećaj adrenalina? Ako je odgovor DA, imamo odlične vijesti za vas!

Najvažnija sporedna stvar na svijetu, ove godine neka bude visoko na vašoj listi prioriteta jer smo za sve ljubitelje nogometa pripremili pravu nogometnu poslasticu! U četvrtak, 17.6.2021. od 19.00 sati očekuje vas Mepas Mall & HT Eronet EUROFORIA, a plato Mepas Malla ponovno će postati glavno mjesto zabave i događanja. Posjetite omiljeni centar i uz vatreni navijački duh pokažite svoje nogometne vještine i proslavite s nama početak Europskog nogometnog prvenstva.

Mepas Mall i HT Eronet pobrinuli su se da ovogodišnji EURO dugo pamtite uz bogat zabavni program, nezaboravnu nogometnu atmosferu i fantastične nagrade. Naravno, što bi EUROFORIA bila bez službene adidas lopte Europskog nogometnog prvenstva koju je pripremila Juventa Sport.

Uz razna nogometna nadmetanja, uživajte u druženju s poznatim nogometašima, zaigrajte s Uniforiom, službenom loptom prvenstva i iskoristite jedinstvenu priliku da naučite par nogometnih trikova ili pokažete svoje nogometno umijeće i možda jedna od moćnih lopti pronađe put do vas!

HT Eronet će jednog od vas obradovati Android One GM8 smartphoneom, a očekuju vas i mnogi drugi poklon paketi i nagrade partnera: Juventa Sport, Konzum, Ledo, Sarajevski Kiseljak, Leda, Kandit i Koestlin.

U suradnji sa Techno Shopom, za sve ljubitelje nogometa i tehnologije, pripremili smo nagradni natječaj HISENSE EUROFORIA. Doživite Europsko prvenstvo u svom domu na vrhunskom Hisense ULED 55U8QF televizoru. U periodu od 15.06. do 10.07.2021. ostvarite kupovinu u Mepas Mallu i možda baš vi postanete ponosni vlasnik vrhunskog Hisense televizora.

Ne propustite ovu nogometnu priču, rezervirajte četvrtak 17.06. za najbolju zabavu u gradu i pridružite nam se na platou centra od 19:00 sati jer vas čeka najveća Mepas Mall i HT Eronet nogometna EUROFORIA.

Čekamo vas!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close