PolovniAutomobili.ba

Kako najsigurnije prodati ili kupiti vozilo?

Vjerojatno ste čuli od nekoga za brzorastuću platformu PolovniAutomobili.ba, trenutno najopširniji oglasnik polovnih i novih automobila u BiH. Par poteza na tipkovnici i klik ''miša'' i već surfate bogatom ponudom od preko 15. 000 oglasa.
Gospodarstvo / Promo | 04. 11. 2019. u 12:00 Sponzorirani članak
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od IT stručnjaka koji su kreirali platformu PolovniAutomobili.ba – Bojan Kokotović i sam se našao u problemima prilikom prodaje svog limenog ljubimca, kada mu je sinula ideja o jedinstvenoj platformi u kojoj bi sigurno i brzo mogao prodati i kupiti vozilo. Bojan je nakon toga okupio mladu, ali veoma talentiranu i ambicioznu ekipu, koja je ispred sebe imala profesionalni izazov, u kojem je trebalo stvoriti platformu koja će odgovoriti svim potrebama korisnika.

Foto: www.PolovniAutomobili.ba / Kako najsigurnije prodati ili kupiti vozilo?

"U našoj državi automobilska industrija je u prvom planu, a kupovina i prodaja automobila stalno raste.  Međutim, taj rast ne prati adekvatano oglašavanje i mi smo htjeli da to promijenimo. Zbog  toga smo kreirali našu platformu PolovniAutomobili.ba, s kojom smo ponudili nešto novo i smatramo da oglašavanje ove vrste nikada nije bilo suvremenije, a istovremeno korisnici mogu brzo i jednostavno da postave oglas ili da pronađu automobil za sebe", rekao je za Bljesak.info predstavnik PolovniAutomobili.ba, Bojan Kokotović.

U PolovniAutomobili.ba su usmjereni na potrebe korisnika i njihove mogućnosti, a profesionalan i poslovan odnos su prioriteti. Povjerenje korisnika sigurno ne izostaje jer već sada na svojoj platformi imaju preko 150 prodavača, pravnih lica i čak preko 15 000 oglasa, a za lakšu pretragu i objavu oglasa kreirana je i Android aplikacija koju za sada koristi više od 30 000 korisnika.

"Polovniautomobili BA" – ''živa''je platforma koja se svakodnevno usavršava. Portal i aplikacija za sve koji PolovniAutomobili.ba pristupaju mobilnim telefonima, upravo uvažavajući sugestije korisnika, stalno se prilagođavaju boljoj interakciji prodavača i kupaca. 

Foto: www.PolovniAutomobili.ba / Kako najsigurnije prodati ili kupiti vozilo?

“Mi smo na tržištu od lipnja 2018. godine, ali našu kvalitetu već su prepoznali mnogi ovlašteni auto saloni i auto prodavači širom BiH, što se može i vidjeti na našoj web platformi. Ono što ste vrlo vjerojatno i sami mogli primijetiti jeste da smo ove godine krenuli u ozbiljnu marketing i reklamnu kampanju, kako bi vam još više približili sigurno kupovinu i prodaju automobila, što će se još jače i intenzivnije nastaviti i u 2020. godini”. ističe Kokotović.

Nije vijest da na nekom portalu možete jednostavno da oglašavate kupovinu ili prodaju automobila. Međutim, na PolovniAutomobili.ba  postoje kategorije za gotovo sve što postoji u auto-moto svijetu. Ono za šta se mi zalažemo i šta komuniciramo svakodnevno našim prodavačima kao i kupcima jeste da se trudimo da kreiramo sigurnu kupovinu automobile u BiH, što potvrđuje i naš slogan –  PRODAJ BRZO KUPI SIGURNO, što je nešto što nas izdvaja od drugih platformi u BiH.

Foto: www.PolovniAutomobili.ba / Kako najsigurnije prodati ili kupiti vozilo?

“Mi provodimo ozbiljnu reklamnu kampanju širom BiH i imamo odličan odziv u BiH. U tom smislu smo veoma ponosni na suradnju sa najvećim auto salonima i auto prodavačima u BiH, kao i sa našim poslovnim partenrima koji su prepoznali naš rad, a koji su u auto osiguranju, auto leasingu kao i auto logistici i prodaji auto dijelova.”, kaže Kokotović.

No, i bez reklame put do dobrog automobila nikada nije bio kraći. Treba vam samo “Google”. Na adresi www.polovniautomobili.ba je vaša savršena mašina.

Kopirati
Drag cursor here to close