Izaberite svoju Toyotu

Kako Vam Toyota može pomoći u poslovanju?

Povežite svoje potrebe za putovanjem i vozilima sa jednim od najprestižnijih proizvođača svijeta, iskusite hibridnu tehnologiju na našim testnim automobilima, i odvezite se u nove poslovne pobjede sa Toyotom.
Gospodarstvo / Promo | 12. 06. 2020. u 08:15 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Suočeni sa brojnim izazovima modernog poslovanja, a u posljednje vrijeme i sa nepredviđenim događajima kakva je pandemija COVID-19, svi se ponekada zapitamo što još možemo napraviti da bi smo unaprijedili poslovanje naše firme ili obrta. Možda se jedan od odgovora krije u brendu Toyota.

Zašto baš Toyota? Evo nekoliko zanimljivih činjenica o Toyoti koje sigurno niste znali.

  • Toyota je započela obiteljski biznis sa proizvodnjom tkalačkog stana kako bi Sakichi Toyoda olakšao posao svoje majke. Toyota je sve do današnjeg dana ostala obiteljski biznis i sadašnji šef Toyote Akio Toyoda je direktni potomak osnivača firme.
  • R&D (Research & Development), istraživanje i razvoj, je bitna komponenta svake velike firme. Da li ste znali da Toyota investira više u R&D nego bilo koja druga kompanija na svijetu? Svaki sat Toyota investira više od milijun dolara u istraživanje i razvoj širom svijeta.
  • Od svih vozila koja voze cestama svijeta, procentualno je najviše Toyota. Više od 80% Toyota vozila koja su proizvedena u posljednjih 25 godina još uvijek vozi.
  • Corolla je najprodavaniji model na svijetu sa prodanih više od 47 milijuna primjeraka. Svakih 27 sekundi sa traka u tvornicama Toyote siđe jedna nova Corolla.
  • Kao pionir i predvodnik u hibridnoj električnoj tehnologiji Toyota je širom svijeta prodala preko 15 milijuna hibridnih električnih vozila od predstavljanja Priusa 1997. godine do januara 2020. U Europi je prodaja HEV - hibridnih električnih vozila, premašila brojku od 2,8 miliona, zahvaljujući širokoj paleti od čak 19 različitih HEV modela marki Toyota i Lexus, što je u 2019. godini predstavljalo 52% ukupne Toyotine prodaje.Toyotina hibridna električna tehnologija je smanjila emisiju CO2 za preko 120 milijuna tona širom svijeta

Najmodernija tehnologija, bogata oprema, sigurnost, te nadasve pouzdanost, su glavni aduti Toyota vozila. Toyota, kao jedan od najvećih proizvođača svijeta, se redovito uvrštava u najpoželjnije brendove, ne samo auto industrije, nego općenito.

Konstantno smo posvećeni pružanju najviše kvalitete i osiguravanju potpunog zadovoljstva stranaka neprekidnim poboljšavanjem naših proizvoda i usluga jer naša filozofija “customer first” (stranka je na prvom mjestu) je dio Toyotinog DNK.Naši proizvodi visoke kvalitete, stručni tim i izvrsna usluga tako su izvedeni da osiguraju pozitivno iskustvo za Vas i Vaše vozače.

To je sve dio onoga što čini kompaniju koja je doista predana kvaliteti, sa svojim proizvodima, ljudima i uslugama, koji će zadovoljiti svaku potrebu poslovnih klijenata.

Što se tiče ukupnih troškova vlasništva težimo osiguratida je potpuni trošak službenih automobila transparentan i uvijek jako konkurentan. Na raspolaganju imamo alate i stručnost koji će vam pružiti realan prikaz troškova vašeg voznog parka, bilo da isti kupujete ili iznajmljujete kroz našu uslugu FFM – FullFleet Managementa. To smo u mogućnosti učiniti jer nemamo što skrivati - znamo troškove i znamo da ćemo biti konkurentni.

Povežite svoje potrebe za putovanjem i vozilima sa jednim od najprestižnijih proizvođača svijeta, iskusite hibridnu tehnologiju na našim testnim automobilima, i odvezite se u nove poslovne pobjede sa Toyotom.

Za više informacija, obratite nam se na brojeve telefona ili mail:

Kopirati
Drag cursor here to close