Jobstep International

Oslonac za pronalazak najtraženijih zanimanja u Njemačkoj

Naš zadatak je klijentima olakšati put i pružiti podršku tijekom cijelog procesa
Gospodarstvo / Promo | 27. 11. 2021. u 16:20 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kroz dugogodišnji rad i ostvarenu izuzetno dobru i kvalitetnu suradnju s velikim brojem kompanija iz Njemačke, stručni tim samostalne agencije za posredovanje pri zapošljavanju u Njemačkoj, Jobstep International je stekao povjerenje tisuće poslodavaca i klijenata, i cijeli proces, zasnovan na ukazanom povjerenju, je samim time olakšan i siguran. Nakon što je 2010. godine otvorena prva poslovnica, Jobstep je nastavio da kontinuirano radi na usavršavanju svojih usluga i kompetencija tima. Ova europska agencija, sa sjedištem u Švicarskoj i poslovnicama u Njemačkoj, BiH i Srbiji, je tijekom više od decenije rada postala oslonac tisućama zadovoljnih klijenata, koji su uz pomoć agencijskog tima pronašli posao u Njemačkoj i ostvarili svoje životne snove, koje nisu imali priliku da ostvare u BiH.

"Po profesiji sam automehaničar, dobio sam termin za vizu i u tom periodu vidio sam oglas za posao automehaničara preko Jobstep agencije, te sam odlučio da se prijavim. Ljubaznost, profesionalnost i susretljivost uposlenih su u velikoj mjeri premašili moja očekivanja i u jako kratkom roku agencija je zadobila moje veliko povjerenje. Danas sam jako zadovoljan uvjetima u firmi u kojoj radim, životnim uvjetima u Njemačkoj i agenciju Jobstep bih od srca svakom preporučio", priča je Kemala O., po zanimanju automehaničara, jednog od najtraženijih zanimanja u Njemačkoj trenutno.

Foto: PR / Jobstep International: Oslonac za pronalazak najtraženijih zanimanja u Njemačkoj

Kako poručuju iz Jobstepa, zanimanja električara i automehaničara su trenutno u najvećoj potražnji, a u cilju olakšavanja procesa nostrifikacije diploma, za svoje klijente su pripremili odlične akcije za ove pozicije: na osnovu poznavanja njemačkog jezika, cijena nostrifikacije je niža za 30% (A1) ili 50% (A2), dok je za nivo B1 i više cijena nostrifikacija niža za čak 70%. Kako bi započeli proces nostrifikacije svoje diplome, koja je jedna od osnovnih uvjeta za priznavanje zanimanja i odlazak u Njemačku, sve što je potrebno jeste da popunite prijavnu formu i Jobstep tim će vas kontaktirati i detaljno upoznati s procedurom za odlazak u Njemačku. Agencija svakom klijentu nudi cjelokupnu stručnu pomoć, što uključuje najbolje načine za priznavanje diploma, dobijanje termina u Njemačkoj ambasadi, traženje posla i stanovanja, kao i obaveznog zdravstvenog osiguranja.

"Uspješno povezujemo ponudu i potražnju na tržištu rada u Njemačkoj, uvažavajući vremenske okvire potrebne za uspješno plasiranje adekvatnih radnika prema poslodavcima, uz svestrano poštivanje i etičnost uključenih strana. Naš posao započinje prijavom kandidata, ali ne završava pronalaskom posla i njihovim odlaskom u Njemačku. Naš tim ostaje u redovnom kontaktu s klijentom, ali i poslodavcem, tako da ne nudimo samo administrativne usluge, već želimo da pomognemo ljudima kako bi ostvarili bolji život i mi smo tu da budemo njihov oslonac na tom putu", izjavio je Denis Selmanović, Jobstep International CEO.

Agencija svoje usluge nudi na čak 6 lokacija u BiH, pa tako imaju poslovnice u Bihaću, Sarajevu, Jelahu, Doboju i novootvorenu poslovnicu u Ulici Braće Fejića 39/1 u Mostaru. Sve dodatne informacije vezane za nostrifikaciju diplome i proces odlaska u Njemačku možete pronaći na oficijelnoj web stranici www.job-step.net ili uslugu direktno potražiti u novim walk-in uredima u poslovnicama u Bihaću, Sarajevu i Mostaru, gdje svi zainteresirani mogu osobno doći i konsulirati se s timom, te odmah donijeti svu potrebnu dokumentaciju kako bi se pokrenuo proces prijave, potrage za poslodavcem i ostale administrativne usluge koje agencija nudi.

Na službenim Facebook i Instagram stranicama možete pronaći sve novosti o aktualnim vijestima vezanim za proces odlaska u Njemačku, kao i uvijek otvorene oglase za posao za neke od najtraženijih zanimanja poput medicinara, automehaničara i elektrotehničara.

Kopirati
Drag cursor here to close