CNC tehnologija

INTERA TP najavljuje novi ciklus obuke za CNC programere

Nakon početka novog ciklusa obuke za CNC operatera u travnju, INTERA Tehnološki Park najavljuje i 12. ciklus obuke za CNC programera
Gospodarstvo / Promo | 04. 05. 2019. u 09:11 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već godinama svijet proizvodnje nezamisliv je bez alatnih strojeva kojima se upravlja pomoću računala. U gotovo svakom proizvodnom poduzeću procesi obrade metala, drveta i drugih materijala značajno su promijenjeni zahvaljujući uporabi CNC tehnologija. Sve ovo je rezultiralo sve većom potražnjom za zanimanjima CNC operatera i CNC programera.

Nakon početka novog ciklusa obuke za CNC operatera u travnju, INTERA Tehnološki Park najavljuje i 12. ciklus obuke za CNC programera koji započinje u ponedjeljak, 20.5.2019. godine u 17 sati.

Tijekom 50 školskih sati, polaznici će steći znanja koja svaki CNC programer mora posjedovati za operacije tokarenja (turning), glodanja (milling), tokarenja-glodanja (turn-mill) te rezanja žicom (wire cut). Iskusni predavači će ih upoznati s programom obuke i mogućnostima koje ista nudi – praktičnim radom i pristupom potencijalnom zaposlenju kroz kontakte s poslodavcima.

Svi zainteresirani za obuku za CNC programera sve detaljne informacije o programu i samoj prijavi mogu dobiti na [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close