Hotel One&Only Portonovi

Radna mjesta za više od 350 kandidata

Zainteresirani kandidati imaju priliku da svoju karijeru razvijaju u prvom One&Only resortu u Europi, i to na brojnim pozicijama i nivoima, u različitim ugostiteljskim sektorima.
Gospodarstvo / Promo | 10. 02. 2020. u 11:30 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U susret sezoni 2020, hotel One&Only Portonovi traži preko 300 radnika, koji će biti zaposleni tijekom cijele godine, kao i sezonski.

Zainteresirani kandidati imaju priliku da svoju karijeru razvijaju u prvom One&Only resortu u Europi, i to na brojnim pozicijama i nivoima, u različitim ugostiteljskim sektorima.

"One&Only Portonovi bit će najluksuzniji hotel u regiji, čije će srce predstavljati naše kolege. Prilikom okupljanja hotelskog tima, želimo da pružimo priliku kandidatima iz regije da svoja znanja i vještine kroz internacionalnu platformu prikažu i svakodnevno usavršavaju. Brend One&Only slavi individualnost. Specifičnost i različitost naših kolega predstavljat će bogatstvo hotela One&Only Portonovi", istaknuo je Michele Giraudo, generalni menadžer hotela One&Only Portonovi.

Foto: PR / Michele Giraudo, generalni menadžer hotela One&Only Portonovi

Hotel One&Only Portonovi zaposlit će kolege u sektoru ljudskih resursa, recepcije, relacije sa gostima, domaćinstva, wellnesa i rekreacije, kuhinje, hrane i pića, održavanja.

"Prilikom selekcije kandidata obratit ćemo posebnu pažnju na karakterne osobine, prethodno radno iskustvo, poznavanje engleskog jezika od početnog do naprednog nivoa u zavisnosti od toga za koju poziciju kandidat aplicira, posvećenost i strast prema ugostiteljstvu, ambicioznost, karizmatičnost i prijatnost u komunikaciji, te na lijepe manire. Kroz konstantne obuke i rad u internacionalnom okruženju, svi budući zaposleni imat će priliku da svoje vještine svakodnevno usavršavaju, sa zajedničkim ciljem – pružiti gostu najbolju uslugu i doprinijeti podizanju standarda kvaliteta u turizmu u Crnoj Gori", dodao je Giraudo.

Smješten u srcu UNESCO svjetske baštine, u zaklonjenom zaljevu sa ekskluzivnom pješčanom plažom, restoranima svjetske klase, najsuvremenijim wellnes i spa centrom, One&Only Portonovi pružiće savršen spoj privatnosti i glamura.

Zainteresirani za rad u hotelu One&Only Portonovi radnu biografiju mogu poslati na e-mail [email protected]; za više informacija mogu se informirati putem broja  +382 31 355 395.

Natječaj je otvoren do subote 29. veljače 2020. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close