Franšizu nagradu

Helen Doron grupacija najbolja franšiza za djecu i obrazovanje

Helen Doron obrazovna grupacija dobiva globalnu franšiznu nagradu: Najbolja dječja i obrazovna franšiza na međunarodnoj razini
Gospodarstvo / Promo | 08. 03. 2019. u 08:00 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Helen Doron grupacija službeno je priznata na međunarodnom natjecanju kao najbolja franšiza za djecu i obrazovanje u 2019. godini.

Osnivačica i direktorica tvrtke, Helen Doron, prisustvovala je Međunarodnoj Asocijaciji Franšiza (IFA) u Las Vegasu u Nevadi kako bi primila prestižnu nagradu.

"Ova nagrada potvrđuje mjesto koje Helen Doron obrazovna grupacija njeguje u svijetu globalnog dječjeg obrazovanja i rastući uspjeh koji nastavljamo graditi kroz različite države i kulture. Izgradili smo zajednicu stručnjaka koji dijele jednake ciljeve i vrijednosti, te strastveno vjeruju u obrazovanje, djecu i našu tvrtku.“ Dodaje: „ Naši franšizeri osjećaju da su dio globalne zajednice u kojoj dobivaju podršku potrebnu za rast njihovog posla. Želja nam je nastaviti sa širenjem naše franšizne mreže na nova geografska područja te napredovati u novim smjerovima s pravim partnerima", izjavila je Helen Doron.

Osnovana 1985. za poučavanje engleskog kao stranog jezika, Helen Doron obrazovna grupacija ima više od tisuću obrazovnih centara i vrtića u 37 zemalja. Dokazana inovativna Helen Doron metodologija je kreativna inspiracija vodeće franšize tvrtke, a to je Helen Doron English. No, na njoj su zasnovane i mnoge druge, kao što su Helen Doron vrtići, MathRiders i Ready, Steady, Go! (Učenje kroz pokret). Do danas, grupacija je naučila preko tri milijuna djece pričati engleski jezik, usavršiti matematiku, istražiti prirodu i učiti kroz pokret. Mreža se ubrzano širi zadržavajući svoje osnovne vrijednosti i obiteljski duh kombiniran s poslovnim uspjehom.

Helen Doron Centar Mostar proslavio 5 godina uspješnog poslovanja

Helen Doron centar Mostar je također dio ove uspješne priče, a povodom proslave 5. godišnjice postojanja čestitku je u kratkom videu uputila i sama Helene Doron. Istaknula je kako godinama prati rast i razvoj centra u Mostaru, te pohvalila rad i rezultate koji su postignuti do sada.

Helen Doron centar u Mostaru nudi programe za djecu od 2 do 14 godina starosti. Programi su posebno prilagođeni za svaki uzrast od Toddler's Best Start programa za one najmlađe do TEEN programa, koji su namijenjeni tinejdžerima. Svi programi nude puno više od učenja engleskog jezika i to uvijek na zabavn način.

Foto: PR / Helen Doron grupacija najbolja franšiza za djecu i obrazovanje
Foto: PR / Helen Doron grupacija najbolja franšiza za djecu i obrazovanje

Jedan od programa je i A Tale of Two Tails, koji pored zahtjevnog vokabulara i gramatike, djecu uči i osnovama glume, govorništva i javnog nastupa. Nedavno su polaznici ovog tečaja izveli predstavu u trajnju od 45 minuta na engleskom jeziku s kojom su oduševili sve prisutne.

Foto: PR / Helen Doron grupacija najbolja franšiza za djecu i obrazovanje

Poseban fokus Heln Doron centra u Mostaru u 2019.godini će biti novi tečajevi za djecu od 9-12 godina, te TEEN programi.

Svake godine Helen Doron organizira I neke aktivnosti kojima se na neki način povezuju sve zemlje u kojima Helen Doron posluje. Prošle godine je oirganizirana kampanja Readers are Leaders, koja je imala za cilj potaknuti djecu na čitanje.

Ove godine kampanja je nešto drugačija, također je globalnog karaktera, a više o njoj se može vidjeti na stranici www.Helendoron.ba.

Zimski upisni rok za Helen Doron centar Mostar završava 8.3.2019. Svi oni koji su zainteresirani za upis mogu se javiti na tel 063 916 000, ili putem maila na [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close