Ljepota vaše kože

Revolucionarni Glow&Go dostupan i u BiH

Tia Mamić, supruga sportskog menadžera Marija Mamića i vizažistica Lada Mitrašinović svoj prvi must have proizvod Glow&Go šire i na BiH tržište, a proizvodi u dvije nijanse dostupni su u Mostaru u La Bellezza Studiju ljepote.
Gospodarstvo / Promo | 14. 07. 2020. u 18:45 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Žena je ženi vuk - koliko često smo ovu uzrečicu čule i koliko puta doživjele? Moramo li kročiti kroz život vjerujući kako je ovo pravilo a ne iznimka i moramo li mlađe generacije snažnih žena učiti kako se obraniti umjesto kako biti prava podrška? Upravo su dvije snažne žene odlučile jedno "životno" pravilo učiniti iznimkom te zajedničkom podrškom stvoriti beauty proizvod za djevojke, žene, mame i bake.

Lada Mitrašinović  i Tia Mamić  dugogodišnje su prijateljice, zaljubljenice u beauty svijet, koje su svoju ljubav  i iskustvo odlučile podijeliti sa svima u obliku novog revolucionarnog proizvoda Glow&Go.

Glow&Go je puder losion za tijelo, nevjerojatan proizvod koji naglašava ljepotu vaše kože laganim prikrivanjem sitnih nepravilnosti i ostaje na koži bez mrljanja i brisanja kroz cijeli dan.

Lada je naša najpoznatija vizažistica čije je dugogodišnje iskustvo poslužilo kao svojevrsno istraživanje za ovaj jedinstveni proizvod.

Foto: PR / Tia Mamić supruga sportskog menadžera Marija Mamića i vizažistica Lada Mitrašinović svoj prvi must have proizvod Glow&Go šire i na BiH tržište

„Možda će neke mlađe generacije više sličnosti našeg proizvoda naći u proizvodima obitelji Kardashian i to je apsolutno u redu no Scott Barnes je make up artist koji je početkom milenija postavljao neke od najslavnijih make up trendova. Kao osoba koja se bavila i fotografijom kroz fakultet upravo je on imao jako dobar feeling o tome kako make up treba izgledati on i off the set. Baš on zaslužan je za početak J.Lo ludila kreirajući njen izgled i stavljajući je na naslovnice svih svjetskih uglednih časopisa. . Pokazalo se kako većina mojih klijentica sve više priželjkuje taj osunčani ljetni izgled no isto tako jako puno njih ne želi svoju kožu izlagati štetnom utjecaju sunca. Kako sam ja ipak generacija koja je slavila i pratila karijeru slavnog i neponovljivog Scotta Barnesa, taj J.Lo glow je bio nešto čemu sam i sam težila.  Glow&Go puder losion za tijelo pruža vam upravo taj osunčani sjaj  zdrave i njegovane kože,“ objasnila nam je Lada.

Foto: PR / Tia Mamić supruga sportskog menadžera Marija Mamića i vizažistica Lada Mitrašinović svoj prvi must have proizvod Glow&Go šire i na BiH tržište

Ovaj puder losion prikriva sitne nepravilnosti, naglašava ljepotu kože i pruža divan „mekani" izgled bez ikakvih mana. Dugotrajna kremasta formula i inovativni pigmenti savršeno se stapaju i jednako raspoređuju po koži za taj jedinstveni glow look koji je već godinama beauty hit. Miris je nešto na što se obratila posebna pozornost prilikom kreiranja Glow&Go puder losiona te amber parfumske note preuzimaju glavnu ulogu.

„Jako sam sretna i uzbuđena zbog ovog proizvoda. Lada i ja smo prijateljice oduvijek i stalno nekako sanjarimo o projektu kojim bismo zaokružile neke zajedničke misije i vizije. Prilikom stvaranja Glow&Go ono čime smo se vodile bilo je kako želimo da ovo bude isključivo hrvatski proizvod I ponosna sam na sve naše partnere koji su nam u ovim kompliciranim trenucima omogućili da dobijemo proizvod o kojem smo dugo maštale. Iako nismo tako planirale ali ispalo je kako su na samom Glow&Go projektu surađivale samo žene koje su se od samog početka priključile svim srcem i bile podrška jedna drugoj kroz svaku situaciju, “dodala je Tia.

 

Foto: PR / Tia Mamić supruga sportskog menadžera Marija Mamića i vizažistica Lada Mitrašinović svoj prvi must have proizvod Glow&Go šire i na BiH tržište

“Kada sam isprobala Glow&Go koji me oduševio, a stalno sam dobivala upite  klijenata da li ćemo ga imati u prodaji jer je jednostavno beauty hit. Odlučila sam  da ga želim imati i ponuditi našim damama koje su oduševljene i zaista mogu reci da je najprodavaniji proizvod trenutno u BiH, jer proizvod i šaljemo diljem BiH a uskoro ćemo ga imati i na web shopu kao i u gradovima diljem BiH,” dodala je vlasnica La Bellezza Studija Marijana Azinović.

Glow&Go proizvodi u dvije nijanse dostupni su u Mostaru u La Bellezza Studiju ljepote. La Bellezza Studio d.o.o. ujedno je uvoznik i distributer za BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close