LG TwinWash

Dvostruki užitak pranja dolazi iz Mališić Home&Decora Međugorje

Vjerni kupci prepoznali su dugogodišnju kvalitetu koji im nudi trgovina Mališić Home&Decor, kao i svjetski lider u inovacijama – tvrtka LG Electronics.
Gospodarstvo / Promo | 29. 10. 2019. u 11:55 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U trgovini Mališić Home&Decor Međugorje u listopadu je prodana prva LG TwinWash perilica.

Vjerni kupci prepoznali su dugogodišnju kvalitetu koji im nudi trgovina Mališić Home&Decor, kao i svjetski lider u inovacijama – tvrtka LG Electronics. TwinWash perilica se pojavila krajem prošle godine kao inovacija na tržištu Bosne I Hercegovine i ista omogućava 2 punjenja istovremeno, te dva različita programa pranja. A upravo je tvrtka Mališić MP d.o.o. prepoznala kvalitetu koji nudi LG, te svojim kupcima ponudila najbolje od najboljeg.

Foto: PR / LG TwinWash perilica

Inače, LG perilice su prepoznatljive po inverterskim kompresorima sa 10-godišnjim jamstvom, te 5 godina jamstva na kompletan uređaj i Direct Drive motorom koji omogućava pranje bez buke.

Sretnom kupcu želimo puno godina uživanja u korištenju fantastične LG perilice, a svima onima koji žele kvalitetu, veliki izbor i užitak u kupovini, predlažemo da posjete trgovinu Mališić Home&Decor u Prodajnom centru Mališić, te u Mostaru i Višićima.

S kompletnom ponudom trgovina Mališić Home&Decor upoznajte se putem stranice i webshopa
www.malisicshop.ba ili osjetite čari ambijenta kroz 360 virtualnu šetnju.

Kopirati
Drag cursor here to close