40 polaznika

Delta Security organizira stručnu obuku za zanimanje zaštitar

Broj mjesta je ograničen na 40 polaznika sa područja HNŽ/HNK-a.
Gospodarstvo / Promo | 29. 07. 2019. u 11:55 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Agencija Delta Security d.o.o. Čitluk, u suradnji sa Službom za zapošljavanje HNŽ/HNK-a, organizira stručnu obuku za osposobljavanje iz oblasti zaštite ljudi i imovine, za zanimanje zaštitar.

Obuka je besplatna i namijenjena je nezaposlenim osobama iz evidencije Službe za zapošljavanje HNŽ-HNK. Budući polaznici moraju zadovoljiti sljedeće uvjete:

- da imaju završenu najmanje srednju školu,
- da su državljani BiH,
- da su zdravstveno sposobni.

Broj mjesta je ograničen na 40 polaznika sa područja HNŽ/HNK-a. Stručna obuka će se održati u Mostaru, Čapljini ili Čitluku, ovisno o broju prijavljenih kandidata iz pojedinih općina HNŽ-a.

Svim polaznicima koji uspješno prođu obuku i iskažu interes, Agencija Delta Security će financirati certificiranje za zvanje zaštitar, te im ponuditi ugovor o radu.

Svoje prijave i dodatne informacije možete dostaviti putem e-maila [email protected] (obvezno naznačiti ime i prezime, te datum rođenja) ili na fax broj 036 650 052. Dodatne informacije možete dobiti putem telefona 063 314 149.

Prijave će biti zaprimane zaključno sa 15.8.2019. godine nakon čega će prijavljeni kandidati biti obavješteni o mjestu i vremenu održavanja stručne obuke.

Kopirati
Drag cursor here to close