Dani kruha u Mepas Mallu

Mala škola velikih pekara

Četvrtak 17.10.2019. od 18:00 do 20:00 sati na 1.katu Mepas Malla
Gospodarstvo / Promo | 16. 10. 2019. u 08:30 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kruh ne predstavlja samo običnu namirnicu, već ima snažnu simboliku života, topline doma,davanja, uspjeha i novih početaka.

Mjesec listopad je mjesec u kojem se na svečani način obilježavaju Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje, uspjehe i darove kojima smo tijekom godine bili podareni.

Povodom toga Mepas Mall je odlučio organizirati zabavni program za Dane kruha na prvom katu našeg centra.

Posjetite naš centar u četvrtak 17.10. od 18:00  sati i uživajte u maloj školi velikih pekara i čarobnim igrama koje smo vam pripremili.

Velika potraga za pecivima, velika kuhinja malih pekara, tematska bojaonica i tematska slagalica, te kuhinjica djevojčice Wissper u kojoj će nam pokazati kako se pravi kruh, samo su neke od zanimljivih igara u kojima ćete moći sudjelovati.

Kreativni rad s tijestom od kruha idealan je za djecu jer ih usput uči oblicima, veličinama i bojama. Djeca će svojim ručicama izraditi mirisne ukrase od kruha i na taj način zahvaliti Planeti na plodovima zemlje.

Stoga, posjetite svoj omiljeni centar u četvrtak od 18:00 sati i obilježimo zajedno Dane kruha kako bismo uz igru i zabavu podigli svijest o zdravoj prehrani i ekološkoj proizvodnji.
 
Čekamo Vas!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close