Neodoljiv izbor

Božićno Casabianca šarenilo prvi put u Hercegovini u Brotis Home salonu na Tromeđi

Prvi put u Hercegovini, samo posebno birani dekori koji će u potpunosti preobraziti Vaš dom u ruho Božića. Bilo da ste od onih koji ostaju vjerni tradiciji božićne crvene i raskošne zlatne ili vaš dom izgleda razigran i veseo
Gospodarstvo / Promo | 18. 11. 2018. u 09:15 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dekoracije, jelke, darovi – razigrani, svjetlucavi, šarmantni. Sve je to dio božićne utopije smještene u Brotis Home salonu u sklopu Casabianca programa.

Prvi put u Hercegovini, samo posebno birani dekori koji će u potpunosti preobraziti Vaš dom u ruho Božića. Bilo da ste od onih koji ostaju vjerni tradiciji božićne crvene i raskošne zlatne ili vaš dom izgleda razigran i veseo kao sama blagdanska atmosfera.

Foto: www.brotis.eu / Božićno Casabianca šarenilo prvi put u Hercegovini u Brotis Home salonu na Tromeđi

Čeka vas neodoljiv izbor ukrasa za jelku, jelke, figurice, jastučići, dekori za blagdansku trpezu. Srebrni tonovi dočarati će zimsku idilu, trend ukrasi plavih i tirkiznih tonova donose posebnu notu elegancije a retro ukrasi probuditi će nostalgiju prošlih vremena. Uz CasaBianca dekoracije svaka kombinacija je prava ako ste raspoloženi za blagdansku atmosferu i radost.

Foto: www.brotis.eu / Božićno Casabianca šarenilo prvi put u Hercegovini u Brotis Home salonu na Tromeđi

Ne zaboravite, da u Brotis Home salonu možete pronaći i idealne poklone za najmilije, a za svaki kupljeni artikl od 5.11. do 24.12. ulazite u box za božićno darivanje. Krevet (Nobil), zidni sat (CasaBianca) te fotelja (Inside by Ećo) će sigurno upotpuniti nečiju radost ovog Božića.

Detalje nagradne igre i novitete salona provjerite na Facebook i instagram profilima.

Posjetite Brotis Home salon na prvom katu prodajnog centra Brotis na Tromeđi i na vrijeme dovedite blagdansko ozračje u svoj dom.

Brotis Home – Božićno svjetlo vašeg doma
od pon-pet 9-18 h / sub 9-14 h
+387 36 836 000 
[email protected]      
www.brotis.eu

Kopirati
Drag cursor here to close